Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

15 hours ago, HEROINA said:

Buna cataa ce fc eu am venit de la munca am avut putina treaba mai stau putin  si intru si eu in joc sa termin questul

Mai nimic, am intrat pe contul de pd sa mai dau niste fail-uri

Va informez ca sunt constient de problema lagului care apare in special seara si ca facem eforturi pentru a fi rezolvata. Lagul apare in retelele Telekom, UPC si alte retele mai mici, dar si pe externul tarii din cauza unui atac cu o latime de banda mai mare decat cea pe care o avem noi. Am fost informat ca in spatele atacului ar fi pHeNOMz0r, asa ca ma gandesc daca nu cumva cei care au codul lui sunt folositi pentru acest atac. 1f642.png?_nc_eui2=AeHBaV9anVTYdvPb_1-l_:)
Pentru a rezolva problema am luat legatura cu mai multi furnizori de servicii de internet si in cursul saptamanii viitoare ne va ajunge o noua legatura. Pana atunci am facut rapoartele optionale pentru a evita sanctiunile si nervii vostri.
Atacurile de retea necesita, de obicei, timp pentru a fi rezolvate. Ne dam toata silinta pentru a rezolva aceste atacuri in cel mai scurt timp posibil. Speram noi ca si providerul sa faca acelasi lucru. Pana saptamana viitoare va rog sa aveti rabdare si sa dati dovada de intelegere. Multumesc!
Va tin la curent ce se va mai intampla pe parcurs.

O zi faina!

postat de Bobo acum 10 minute pe pagina lui de facebook 

4 hours ago, V86ulpea said:

Va informez ca sunt constient de problema lagului care apare in special seara si ca facem eforturi pentru a fi rezolvata. Lagul apare in retelele Telekom, UPC si alte retele mai mici, dar si pe externul tarii din cauza unui atac cu o latime de banda mai mare decat cea pe care o avem noi. Am fost informat ca in spatele atacului ar fi pHeNOMz0r, asa ca ma gandesc daca nu cumva cei care au codul lui sunt folositi pentru acest atac. 1f642.png?_nc_eui2=AeHBaV9anVTYdvPb_1-l_:)
Pentru a rezolva problema am luat legatura cu mai multi furnizori de servicii de internet si in cursul saptamanii viitoare ne va ajunge o noua legatura. Pana atunci am facut rapoartele optionale pentru a evita sanctiunile si nervii vostri.
Atacurile de retea necesita, de obicei, timp pentru a fi rezolvate. Ne dam toata silinta pentru a rezolva aceste atacuri in cel mai scurt timp posibil. Speram noi ca si providerul sa faca acelasi lucru. Pana saptamana viitoare va rog sa aveti rabdare si sa dati dovada de intelegere. Multumesc!
Va tin la curent ce se va mai intampla pe parcurs.

O zi faina!

postat de Bobo acum 10 minute pe pagina lui de facebook 

Pai trebuia sa se întâmple ceva pentru ca făcuse server-ul 600 de playeri =)))).

Salut dragi colegi. Impreuna cu Typhoon am decis sa facem mici modificari la fiecare topic, mai precis acea poza care apare cand deschideti fiecare topic. Noi am incercat sa facem mai multe modele si cu cateva materiale pana cand ne-am decis ce sa facem. Decizia a fost urmatoare: sa punem 2 taxiuri sa se vada ca in oglinda in partea dreapta si stanga. Toate bine si frumoase pana cand am gasit taxiuri. Noi am selectat 2 dintre ele care arata bine si nu stim pe care sa le punem. De aceea am decis sa facem un mic vot pentru a vedea care este mai apreciat. Sper sa votati doar ce va place, nu ce va spun altii sa votati!

Variantele taxiurilor sunt urmatoarele

1) Premierul

2) Taxiul Desenat

Acum singurul lucru dupa ce le-ati vazut este sa votati ceea ce va place!

Pagina unde puteti vota:

https://www.strawpoll.me/15850701/r

Va multumim pentru fiecare vot primit!

Pentru ca pe server sunt foarte multi post hunteri si unele locatii nu sunt importante dar sunt cerute de clienti m-am gandis sa pun aici mai multe metode de ai evita. 

Prima metoda ar fi sa va folositi de acest site : http://gta.wikia.com/wiki/State_of_San_Andreas_(3D_Universe) ; in care sunt toate locatiile si voi doar va folositi de find-ul de la brownser scriind numele locatiei! De precizat ar fi ca nu sunt date cartierele cum ar fi Santa Maria Beach sau Rodeo!

O alta metoda, si cea mai usoara din punctul meu de vedere ar fi sa folositi mapa pe m care sa  aiba toate locatiile inclusiv HQ-urile de factiuni si jobs. O mapa pe m foarte utila o puteti lua de aici : https://www.dropbox.com/sh/hfdrqs6rdcrkj25/AAD6JiQ080ygMvbZsjJO7-Bea?dl=0 Atentie! Aveti nevoie de CLEO si SAMPFUNCS pe care le puteti lua de pe net. Nu cred ca e nevoie sa pun links la CLEO si SAMPFUNCS.

Succes in combaterea post huterilor!