Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mda sunt nab !

Stie cineva cum aflu parola de la cont ? Sunt nab si am uitat parola :|

Intrii pe rpg.b-zone.ro si te pune s ate loghezi.Mai jos scrie" Forgot your password?" Dai acolo! Succes ♥

@@Jodko, vreau si eu un live te rog :* (daca poti )

Ce ati facut in prima zi de scoala altfel? Eu m-am dus 2 ore si am stat pe calculator :)) . Azi cred ca am campionat de fotbal la scoala si maine ma duc la paranghelie cu colegii, la un gratar, ceva =))

Sport la comenzi, vorbim diseara cand vin de la "condus" .

Va :* AraGaz :) !

Ce ati facut in prima zi de scoala altfel? Eu m-am dus 2 ore si am stat pe calculator :)) . Azi cred ca am campionat de fotbal la scoala si maine ma duc la paranghelie cu colegii, la un gratar, ceva =))

Ce poti sa faci la scoala altfel daca nu se pun absente? =)) Iei mingea de acasa si in loc de scoala te duci cu baietii pe sintetic si joci fotbal 3 ore jumate =))))))

Prima zi am jucat fotbal pe sitentic cu colegii :)). Iar azi am mers prin parc si dupa ne-am dus la o terasa.

Neata fetele , ce faceti? Eu acuma m-am trezit si ma duc la Prostia Scoala!

Buna,buna vei sa facem schimb de guma? :))

Neatza,copilasi. Ma duc sa fac spectacol la teatru ♥ Urati-mi bafta :)

Mda. Stapler isi scrie demisia si dupa cateva minute ctn ii face post pentru limbaj. Acuma intreb oare vede bine ..?

PS : intre cele 2 posturi sunt 10-15 minute.. Reclamatia aia o faci in 3 minute .. Nu'l inteleg de ce face post daca ala isi da demisia?

Noapte buna baieti, ce faceti? Eu ma bag la somn dupa o zi lunga cu o paranghelie cu multa bautura =)) apartinand de scoala altfel , vreo 20 de KM de pedalat ( cu bicicleta ) si vreo 10 KM de mers pe jos.

Intrebare: Ce face o persoana in orasul Ploiesti cand se plictiseste seara cu prietenii. (raspund tot eu =)) )

Raspuns: M-am plimbat 3 ore si ceva cu vreo 9 rute de autobuz in tot orasul, na... daca e moca pana in 2015 =))) .

Spor la comenzi maine ! Apropo, v-ati terminat raportul? Eu de duminica sa fiu sigur :) .

E ultima oară când va atrag atenția legat de posturile aiurea aici la discuții. Am scris și în urmă cu o pagină dar vad ca iar vorbesc singur și nu citiți posturile de deasupra înainte să postați.

Noapte buna baieti, ce faceti? Eu ma bag la somn dupa o zi lunga cu o paranghelie cu multa bautura =)) apartinand de scoala altfel , vreo 20 de KM de pedalat ( cu bicicleta ) si vreo 10 KM de mers pe jos.

Intrebare: Ce face o persoana in orasul Ploiesti cand se plictiseste seara cu prietenii. (raspund tot eu =)) )

Raspuns: M-am plimbat 3 ore si ceva cu vreo 9 rute de autobuz in tot orasul, na... daca e moca pana in 2015 =))) .

Spor la comenzi maine ! Apropo, v-ati terminat raportul? Eu de duminica sa fiu sigur :) .

Voi mergeti gratis cu autobuzul? La noi daca ne prind controlorii, ne dau jos, si ne ia buletinul :)) , eu cand eram mai mic, pe la 14 ani imi puneam buletinu' in sapca, si cand ma dadea jos fugeam ca sa nu ma controleze =))

Voi mergeti gratis cu autobuzul? La noi daca ne prind controlorii, ne dau jos, si ne ia buletinul :)) , eu cand eram mai mic, pe la 14 ani imi puneam buletinu' in sapca, si cand ma dadea jos fugeam ca sa nu ma controleze =))

Toti elevii au transportul in comun gratuit.