Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Pentru astia care veniti din factiuni unde "maine se ia rank up".

Aici, chiar daca e factiune pasnica, nu primiti rank la minim. Il primiti daca il meritati, daca nu, puteti sa stati si 2 luni pana luati rank 2. Degeaba veniti cu atitudinea de gang, adica "trebuie sa iau rank peste x zile", daca esti paralel nu iei, cu toate ca ai minimul.

Sper ca s-a(u) simtit cine trebuie.

Hai salut! Nu am mai postat de mult pe aici!

Interesante discutiile. Eu sunt racit bocna si azi am stat acasa... Nu am prea multe noutati. De duminica incepe noul raport deci sa aveti spor!

Voi mai face saptamana care vine o activitate si sper ca atunci sa vina lumea... Numai bine!

In 3 saptamani a scos baiatul 600,000$ din afaceri. Nu stiu daca e mult sau putin dar ma declar multumit :)) Astept ceva halloween/craciun sa se ieftineasca preturile la premium si bag o donatie sa vina bulletul la tata .

Edited by Schwepp

Ma poate ajuta cineva? Am incercat sa instalez un mod pentru GTA cu alci's img editor si cred ca nu am procedat bine..acum cand intru in gta imi da error si se restarteaza calculatorul.. Ce sa fac?

Daca ai modificat Gta3.img pune fisierul original, il poti descarca de aici :

http://forum.b-zone.ro/topic/161400-back-up-gta-san-andreas-back-up-files/

Ma refer : Daca ai deschis Gta 3.img cu Alcis si ai pus alte fisiere in el pune backup-ul acela de mai sus, trebuie sa descarci doar Gta 3.img si sa-l pui in Models. Sper ca ai inteles ceva, nu stiu sa explic prea bine :))

Nume in joc: [GF]Vince.

Sedinta / Activitate: Sedinta

Data si ora: 04.10.2014 / ora: 19:00

Alte precizari: Vom discuta despre noua conducere si despre planurile acesteia de viitor precum si despre noi ca factiune. Prezenta obligatorie! Cum aceasta este prima sedinta alaturi de noua conducere ma astept ca prezenta sa fie cat de mare posibil, nu vreau sa vad 20 de invoiri.

Nu uitati de sedinta obligatorie de maine 04.10.2014 ora 19:00 - tema discutiei: noua conducere. Daca nu puteti veni, puteti posta o cerere de invoire.

Edited by Marrius