Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Lasa si link-ul ca vreau si eu sa vad ...

Nici nu stiu cu ce sa incep.. Mi-a facut placere sa lucrez cu voi timp de 4 luni, cu toti cei care am lucrat pana acum, dar se pare ca mi-a venit si mie timpul. Voi deveni mult mai inactiv, dar voi ramane langa voi rank 5. Sper ca noul lider sa se descurce mai bine cu functia decat mine. Va las.. Sper ca nu am suparat pe nimeni aici, si ca am fost un lider pe masura asteptarilor. Nu voi intra in game din cauza

Vince, multumim pentru ce ai facut pentru factiune, ai ridicat-o sus, ai facut un lucru foarte bun.

Ne pare rau pentru ca trebuie sa pleci dar la toti ne vine ceasul final.

Bafta in continuare si respectul cuvenit Vince!

Vince, multumim pentru ce ai facut pentru factiune, ai ridicat-o sus, ai facut un lucru foarte bun.

Ne pare rau pentru ca trebuie sa pleci dar la toti ne vine ceasul final.

Bafta in continuare si respectul cuvenit Vince!

Nici nu stiu cu ce sa incep.. Mi-a facut placere sa lucrez cu voi timp de 4 luni, cu toti cei care am lucrat pana acum, dar se pare ca mi-a venit si mie timpul. Voi deveni mult mai inactiv, dar voi ramane langa voi rank 5. Sper ca noul lider sa se descurce mai bine cu functia decat mine. Va las.. Sper ca nu am suparat pe nimeni aici, si ca am fost un lider pe masura asteptarilor. Nu voi intra in game din cauza

Viata are suisuri si coborasuri.

Al 3-lea lider, ai continuat munca lui Shobo si a mea la acelasi nivel. Am vegheat mereu din umbra, am vazut ca te-ai descurcat.

Cel mai probabil o sa revin, sa-l ajut pe noul lider sa tina Taxi LS unde ii este locul, adica in

Edited by GF Vince

Viata are suisuri si coborasuri.

Al 3-lea lider, ai continuat munca lui Shobo si a mea la acelasi nivel. Am vegheat mereu din umbra, am vazut ca te-ai descurcat.

Cel mai probabil o sa revin, sa-l ajut pe noul lider sa tina Taxi LS unde ii este locul, adica in

Da, revi, rank 1 :)))). Va rog sa alegeti urmatorul lider pentru capabilitatea lui, nu ca sunteti prieten cu el.

Vince ai foarte mare dreptate,in viata castigi dar si pierzi, ai momente in care urci si momente cand cobori. Sincer sa fiu imi pare foarte rau ca pleci asa... din dorinta de a face un bine iti pierzi locul pentru care ai muncit. Iti multumesc ca mi-ai oferit sansa sa fiu membru Los Santos Taxi, dar ce este ce-l mai important este ca am castigat un prieten. Important pentru mine este ca te-ai puratat ca un prieten cu mine si nu ca un lider lucru care m-a ambitionat. Chiar daca ne mai certam si ne mai luam noi mamele pe undeva m-am simtit extraordinar alaturi de tine. Iti doresc mult succes in viata reala, poate ca vei ramane rank 5 alaturi de noi sau poate vei alege o noua provocare.

The Best Vince :D:* !

Edited by Gabone21

[GF}Vince., nici nu stiu cu ce sa incep...ai fost primul meu lider, care mi-a deschis orizonturile si m-ai facut mereu sa visez sus de tot, iar pentru asta iti multumesc. As vrea ca cel care iti ia locul sa fie unul din lista de legende ale factiunii, unul din membrii cu care am lucrat cat timp am stat alaturi de tine...sincer sa fiu as dori sa devin eu urmasul tau in fruntea acestei familii, insa nu am ceea ce este nevoie pentru a ajunge acolo. Iti doresc mult succes si ai tot respectul meu lidere !

Vince sunt aici de 3 saptamani si in timpul acesta te-ai comportat foarte bine cu mine, iti multumesc ca mi'ai acordat aceasta sansa si voi lupta sa stau foarte mult in factiune.Ai fost un lider de nota 10 te respect pentru munca depusă. Ramai cu bine amice si ai grija de tine.

Edited by Brunnetul

[GF]Vince multumesc in primul rand pentru sansa pe care mi-ai acordato de a intra in Taxy Cab Company Los Santos,nu te stiu de mult timp dar...din cate am vazut esti un om foarte de traba. Bafta mai departe si imi pare rau ca nu mi-ai descoperit spiritul de munca.

Da, revi, rank 1 :)))). Va rog sa alegeti urmatorul lider pentru capabilitatea lui, nu ca sunteti prieten cu el.

Adica le spui sa ma voteze ca lider asa pe fata? :) Glumesc, daca ai luat o decizie e greu sa ti-o schimbi mai ales cand te gandesti sa lasi o functie, iar daca asta e decizia ta inseamna ca te-ai gandit destul la ea ;)

@@GF Vince, Cand vezi cati membri te vor lider , cum sa pleci ?? Mai ales ca te ia plansu ce declaratii fac colegii , eu zic sa te mai gandesti , stim ca esti baiat de treaba si poti sa ramai la 2.5 si sa fii lider in continuare . Ki55 M1 B@B1 !! :-J:-J

Imi pare rau ca pleci de langa noi! Esti un lider pe cinste. Ai avut o functie cu o mare responsabilitate. Nu oricine poate fi lider. E greu sa conduci ceva, mai ales o factiune. Iti multumesc pentru ca m-ai avansat in grad si pentru ca mi-ai acordat aceasta sansa de a fi un membru al LS Taxi Company! Sper sa te mai revad, dar tot intr-o functie inalta. Ai grija ce faci pe viitor!

3pVp7yw.jpg4EVER

Galaxxy, felicitari! Sper ca vei mentine statutul acestei factiuni si ne vei face mandrii ca te-am ales lider. Acum pot vorbii in numele tuturor, te vom ajuta sa ridici aceasta factiune si te vom sprijini pana la "moarte". Acum numai tremura si sa ridicam factiunea sus :) !