Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Trainee Kripton, daca esti veteran, nu cred ca se mai pune accent pe munca atata timp cat ai ajutat factiunea cum ai putut.

Stai linistit, ca sa ai rank 6 inseamna foarte multa munca, nu crede ca ai ajuns rank 6 si gata, te culci pe o ureche, acel rank se poate scoate oricand.

"Vrabia malai viseaza".Eu zic sa va mulumiti deocamdata cu,ce aveti ca pana la rank 4,5,6 etc mai aveti de muncit.

5lOHWJy.jpgn2ScOcp.gif

Nu-l baga ba in seama, si eu am parul lung si daca cumva aud ceva de la el la adresa mea nu iese frumos ;)

@@GF RelaXx,

Ai paru lung Iulian? Oh, ce dragut, esti stilu 'emo' ?;o3

Ceva gen. Cand am vazut reply la post ma pregateam deja sa dau fw :))

@@GF RelaXx,

Cam cat de lung? Mai jos de spate? :))

De unde atata ba? Putin peste gat, cat sa imi pot face coada de samurai.

Nu-l baga ba in seama, si eu am parul lung si daca cumva aud ceva de la el la adresa mea nu iese frumos ;)

Daca stateam sa ii bag in seama pe toti astia care s-au laut de par-ul meu,ar fii trebuit sa fiu ceva de genu pana acum. =))

chel.jpg?width=630

Edited by iMenThooL

Daca stateam sa ii bag in seama pe toti astia care s-au laut de par-ul meu,ar fii trebuit sa fiu ceva de genu pana acum. =))

chel.jpg?width=630

Stiu cum e.

Mai terminati cu pozele si melodiile aiurea, nu prea ne intereseaza ( Nu o zic in nume de rau ), dar se umple foaia aiurea. (Nu am probleme cu incarcatu paginii, nu suferiti).

Ehh, am avut si eu paru lung, printr-a 7-a. Era interesant, adunam pasarici usor ca le lasam fermecate :))). O sa va treaca, schimbarea e mereu un lucru bun.