Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai salut, e prima data cand postez si vreau sa va urez multa bafta cu jocul cat si cu viata reala, eu am fost [GF]Ionut.

Nu prea am apucat sa ne cunoastem dar pentru ca sunteti colegii mei cred ca sunteti niste bajeti de treaba, eu am luat ban si m-am decis sa ma las de acest joc, vroiam mai de mult sa ma las dar nu am putut, daca vreti si voi sa va lasati si credeti ca nu puteti faceti in asa fel incat sa luati ban.

Va salut si mult succes, tu Relaxxu tine-o tot asa.

Edited by GF Ionut

Ionut parerea mea este ca ceea ce ai facut tu acolo nu a fost foarte bine deoarece ai lasat o impresie proasta despre tine in primul rand si in al doilea rand sunt si alte cai in a te lasa de un joc. Mult noroc pe viitor.

Hai salut, e prima data cand postez si vreau sa va urez multa bafta cu jocul cat si cu viata reala, eu am fost [GF]Ionut.

Nu prea am apucat sa ne cunoastem dar pentru ca sunteti colegii mei cred ca sunteti niste bajeti de treaba, eu am luat ban si m-am decis sa ma las de acest joc, vroiam mai de mult sa ma las dar nu am putut, daca vreti si voi sa va lasati si credeti ca nu puteti faceti in asa fel incat sa luati ban.

Va salut si mult succes, tu Relaxxu tine-o tot asa.

Eu zic sa stergi semnatura aia, nu mi se pare un motiv de a te mandri.

Buna sugestie LeoRO, eu chiar am pus problema altfel, la biz-ul meu fee e 2$ si e standard ceea ce inseamna ca nu il pot schimba. Am propus macar sa imi mareasca pana la 5$ sau chiar 10$, de ce nu :)).

Salutare lume!

Nu uitati ca am pus propunerea asta si vreau si eu de la voi un +1 pentru sustinere sa vada lumea ca taximetristii vor si ei repair... http://forum.b-zone.ro/topic/325429-propunere-skill-5-mecanic/?p=4885507

Cei care nu ati dat va rog dati +1 la acel topic, nu vreau +1 pentru mine ci pentru noi toti!

Dacă ești de acord cu sugestia mea, oferă un rep_up.png acestei propuneri! http://forum.b-zone....e-comenzi-taxi/

Mulțumesc!

Nu daț' report. Mulțumesc! :*

DocFather. SF Taxi - RPG2.

Nu iti dau acum report pentru ca imi place propunerea, dar data viitoare cere permisiunea de a posta inainte sa o faci deoarece si eu si membrii puteam sa iti dam report pentru ca nu faci parte din factiune.