Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu mai e cine sa faca spam, cakes a plecat, maxim a plecat dar ati ramas cu mine pe cap.

Hai incepeti cu spam-ul, vedeti sa nu faceti posturi de genu "Salut", "Neata". Mai bagati si voi ceva pe acolo.

Baaaa eu și dacă am plecat tot va spionez în liniște :)) i'm here any time for spam :)

Ce mai faceți nubi? Merg comenzile? Băgați propuneri care să vă ajute acum cât e topicul deschis.

Ps: V-am văzut cum dădeați fail la rob. Paremise că vectron acum intr-o zi :))

Pwp nubi.

Baaa era să uit ce era mai important. Enervati-l ba pe relaxx. Așa îi place lui. Nu îl lăsați să se liniștească acum că am plecat. Eu nu pot decât pe /c și de abia îl prind. Salutik

Edited by GF Maxim16

@@GF Maxim16, Uite unde era spionul ma. Ce sa facem? Aceeasi rutina in fiecare zi, plecam cu acelasi taxiu galben si jegos fiindca relax nu ne mai spala taxiurile si comenzile sunt la fel de putine pentru 3 companii de taxi (care stau toti in LS). In rest totul este bine, tu cum o mai duci?

@@GF Maxim16, Uite unde era spionul ma. Ce sa facem? Aceeasi rutina in fiecare zi, plecam cu acelasi taxiu galben si jegos fiindca relax nu ne mai spala taxiurile si comenzile sunt la fel de putine pentru 3 companii de taxi (care stau toti in LS). In rest totul este bine, tu cum o mai duci?

Merge bine. Am terminat primul raport, am dat ceva failuri, am luat warn pe forum pentru că am postat la discuții NG (de parcă nu am fost membru acolo 1 an ++..), am dat putina magie la antrenament și cam atât. Încerc să fac $$ să iau și eu un biz productiv dar nu găsesc încă la banii mei.

Mai anunțați și voi pe /tx când se dă pomană ? :D.

Edited by GF Maxim16

Ce faceti nebunilor? Mai traiti, sunteti bine?

Mai traim, tu ce faci? Altu care ne spioneaza.

Ma fratilor. M-am trezit cu ban pe ip. Astept raspuns de la admini. Daca nu primesc un raspuns pana la 00:00 imi pun cerere de inactivitate!

Probabil ai gresit de 3 ori parola, sigur o sa primesti unban. Sau nu se mai da ban pe ip daca gresesti de 3 ori parola?

Edited by LeoRO

Aaaaa. Probabil a incercat cineva sa-mi sparga parola. Ia sa vad daca mai am bani, ceva pe cont!

Nu are sens ce zici tu, daca incerca sa iti sparga contul nu primeai tu ban pe ip ci el.

Edited by LeoRO

Ce, tot eu? Eu sunt spion ma? Nu ti-era dor de mine?

A venit si maxim si a zis ca ne spioneaza si vad ca si tu faci acelasi lucru. Bineintels ca imi e dor de toti, e monotonie fara voi.

P.S: da si tu un +1 si rate aici http://forum.b-zone.ro/topic/325368-marirea-fee-uluiintrarea-la-biz-uri/#entry4885287

Atunci cum se explica?

Habar nu am.

Edited by LeoRO

Typhoon, poate ai nimerit un IP banat. Am patit si eu sa nimeresc un IP banat si am dat restart la router si am reusit sa intru.

Am restartat si routerul si nu a mers. Am facut cerere de unban pe ip! Acum intru sa-mi fac raportul de activitate