Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna seara dragii mei. Sper ca nu se supara nimeni ca postez aici. Am organizat in seara aceasta un mic event de tip par impar impreuna cu toate companiile de taxi. Tin sa va multumesc pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit si de spiritul de echipa pe care l-am vazut. Sper ca v-a placut si ca v-ati simtit bine.

wLL8oML.png

7AQ4ZUs.png

k45DyBP.png

r3xK2X3.png

TqZOd29.png

tetb0BT.png

Mai multe gasiti aici: http://imgur.com/a/JozdH.

@Victory Anabella, nu ne suparam. Sper sa mai organizam astfel de evenimente by Taxi, pentru ca e mai ok atunci cand colaboram si lasam la o parte rautatile pe /tx
Asta asa este, a fost o activitate destul de frumoasa dupa parerea mea. Nu am mai facut una de mult timp din cauza ca am foarte putin timp liber. Deabea am timp sa mai respir si eu :)). Dar pe viitor probabil ca o sa mai facem, oricum a fost tare frumos in seara asta.

Ba de ce nu vorbeste aproape nimeni pe aici? Ce mai faceti?

Pai daca nu avem ce sa vorbim, ce sa facem, plictiseala mare. Felicitari relax, in sfarsit ai luat si tu helper.

Acum avem subiect, incepeti sa-l felicitati pe relax. Maine gasim noi alt subiect.

Nu inchide daca avem o discutie "citava", aferenta, corespunzatoare. Eu zic sa vorbim despre meciurile din Champions League, daca tot pe pariuri suntem pusi, nu RelaXx? :)) [/fdeposit 20000].

Ne auzim maine, defapt astazi dar mai spre zii ca acum ma bag la somn, noapte buna!

E6KOx7h.png

8uCcGz5.png

Edited by GF RelaXx