Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Shobo, iti dedic o melodie :

;))

Te asteptam sa revii cu vesti bune de la raport, dar daca nu sunt bune.. nu mai asteptam.

PS: Sa nu ma injuri pentru ca ai de verificat atatea poze la mine :))

Baieti eu stau cu inima in dinti sa aflu ce zice shobo maine, voi?:))

Iti urez bafta sony si sper sa nu te mai lauzi , m-am uitat si eu la raport si dupa parerea mea este bun ca sa te linistesc putin . Acum depinde si parerea lu shobo

Edited by Blackyyyy07

@@Shobo, din cate am inteles ti-a facut Sony o propunere. Te-ai gandit la ea?Ne-ar ajuta foarte mult.

@@Shobo, din cate am inteles ti-a facut Sony o propunere. Te-ai gandit la ea?Ne-ar ajuta foarte mult.

Da Flame, a fost o propunere si era sa primesc raport de 150 :)), se pare ca nu o sa se adopte, aia e, ne mai chinuim pana o sa vina Update-ul xD

Explic CLAR pentru ultima oara, cine vrea sa inteleaga bine, cine nu...ii ignor intrebarea.

Propunerile astea au fost trimise lui Mastertrap21 cu MULT inainte sa faceti voi parte din Taxi. Raspunsul lui a fost atunci: Peste maxim 2-3 update-uri o sa fie si ceva pentru Taxi.

Dupa raspunsul lui logic ca n-am implementat alte reguli sau sa pun factiunile din LV/SF sa isi puna 10 secunde de asteptare pentru comenzi etc si am zis ca asteptam updateul.

Sper ca acum sunteti toti lamuriti.

Am ajuns si eu in Grecia, am laptop-ul cu mine si am prins putin Wi-Fi de la hotel. Ne vedem peste vreo 4 zile. Va pup.

@ Welcome celor noi.

Noapte buna. :* Spor la comenzi cei care mai sunt online

@@ unde in ilfov stai :>

O intrebare am intrat de curand , am facut 20-30 de comenzi de ieri pana azi. Daca nu reusesc sa fac raportul de activitate se intampla ceva , sunt intrat de Joi

Noapte buna. :* Spor la comenzi cei care mai sunt online

@@ unde in ilfov stai :>

O intrebare am intrat de curand , am facut 20-30 de comenzi de ieri pana azi. Daca nu reusesc sa fac raportul de activitate se intampla ceva , sunt intrat de Joi

Regulamentul spune clar "# Cine a intrat in factiune in ziua de joi sau dupa, este invoit de la raport in acea saptamana. ( Exemplu: Andrei intra in factiune joi sau vineri, asa ca in acel weekend este invoit de la raport )", deci esti invoit. Eu iti zic sa mai citesti regulamentul intern.