Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Pentru amatorii de fifa 14 a aparut crackul, se spune cu cateva buguri, acum il descarc si eu

Link crack only: http://www.girlshare.ro/32910363.2 (Link Updated, uploadat de mine pentru o viteza mai mare de descarcare, nu e keylogger sau prosti d-astea ca nu fac gesturi ), redenumiti fisierul in fifa14 fara girlshare.ro si puneti-l in folderu Game.

Game only without crack: http://kickass.to/fi...c-t7900663.html

EDIT - Functionabil si testat de mine.

Edited by DC Vince

Felicitari Shobo :D

Nu stiu cum, mi s-au buguit sunetele motorului, si se auzeau ca niste copii chinuiti, sau nu stiu ce :)) Deci asa se auzeau, nu am nici un mod de sunet, nimic :))

Edited by Toni Punct

Felicitari Shobo :D

Nu stiu cum, mi s-au buguit sunetele motorului, si se auzeau ca niste copii chinuiti, sau nu stiu ce :)) Deci asa se auzeau, nu am nici un mod de sunet, nimic :))

doamne cum se aude, nu stiu cum rezisti, si btw ce monitor performant:))

Se pare ca mi s-a aprobat propunerea de a se introduce sistemul de "lesson" de la School Instructors si la noi la Taxi. Se va putea da test pe masinile factiunii si nu se va putea folosi /locations si /hqs in timpul testului :D

#Va salut pe toti !

Se pare ca azi am ales sa ies din factiune mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune si sa va am ca colegi.Ii multumesc lui Shobo pentru ca ma acceptat si pentru rank-ul oferit mi-ar mai fi placut sa raman in factiune dar nu ma pot limita la cerintele factiunii care necesita de asemenea activitate multa,iar in perioada asta a de liceu nu o pot oferii. Sper ca daca v-oi mai vrea sa intru vreodata in factiune ,Shobo sa ma accepte.

P.S. - Traiti-va viata ,dar nu in samp ...bafta tuturor ! :D

Edited by ScorpioNNNN