Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Eu tot am probleme cu laptopul, am impresia ca ma lasa HDD-ul... A trebuit sa-l formatez folosind un program din DOS iar acum instalez Windows-ul iar....

Am vrut sa incerc cu chkdsk dar nici o sansa, cedeaza in timpul verificarii...

Edit:

Am efectuat scanarea si repararea sectoarelor defecte cu acel program din DOS si am incercat dupa si cu chkdsk, si nu a mai cedat in timpul verificarii, desi am incercat inainte de vreo 5-6 ori si ceda... Cred ca sunt vesti bune :)

Edited by Toni Punct

Hai noroc baieti, cam liniste pe aici, ce se intampla?

Eu va salut de la liceu, de la laboratorul de informatica, ne auzim in game azi pe la 3 sau chiar 8 seara dupa ce vin de la antrenament.

Bafta!

Scoala asta , ne distruge... Nu mai avem ce sa zicem =))

Ca un mic hint, puteti lasa raportul cuiva din factiune pentru a-l posta in locul vostru daca voi nu veti avea acces la internet in momentul deschiderii topicului de rapoarte...

Edited by Toni Punct

Ce parere aveti despre http://forum.b-zone.ro/topic/167394-propunere-banca/ ?

Vorbim maine dimineata, noapte buna tuturor.

Ti-a dat Clayton +, o baga :))

Ce parere aveti despre http://forum.b-zone.ro/topic/167394-propunere-banca/ ?

Vorbim maine dimineata, noapte buna tuturor.

Ii buna propunerea , si logic ca io dat Clayton plus .. ca ii a lui banca .. iti dai seama cati bani castiga ala ? La un transfer mai mare , poc , o lovit jackpotul .. :))

@, ba obositule :)) sper ca ne lasi si noua playeri cu care sa dam teste :)) .. oricum gg pt rank up , desi nu meritai :-" :)))

Ii buna propunerea , si logic ca io dat Clayton plus .. ca ii a lui banca .. iti dai seama cati bani castiga ala ? La un transfer mai mare , poc , o lovit jackpotul .. :))

@, ba obositule :)) sper ca ne lasi si noua playeri cu care sa dam teste :)) .. oricum gg pt rank up , desi nu meritai :-" :)))

Daa sigur, ii fur pe toti > :)

glumeam

Edited by El Dispatchero soNy95