Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bun, nici nu prea stiu cu ce sa incep, in primul rand salutare colegi, as vrea sa discut despre ce a patit colegul nostru cu care am interactionat foarte mult, nu numai in joc cat si in viata reala, si anume [GF]DaDo.

Acel ElMagico, este doar un ofticat de situatia financiara a lui DaDo din joc, asa ca a incercat cumva sa il prinda pentru ca poate avea ceva cu el sau doar este invidios. Sincer sper ca acum este multumit de ceea ce a facut si ca a distrus sansalui DaDo de a se distra pe acest server. Acest "om" daca i se poate spune asa lui ElMagico, a reusit sa distruga o cariera de cateva sute sau chiar mii de ore de joc si bani bagati in acest joc. Macar el a reusit sa realizeze ceva in acest joc, nu ca tine, dar asa e tot romanu', invidios pe munca altuia.

Inca odata, ElMagico sper ca esti multumit si ca vei vedea acest post, si ca vei realiza "macar in al 12-lea ceas" ca sa citam pe cineva, ce ai facut.

Astept acum sa faci post ca si acest cont este al lui dado, poate macar iau ban si scapi de mine, ca deobicei daca esti de partea unui "dusman" trebuie sa fii eliminat. Vei vedea, in timp, ca cu o asa atitudine nu vei ajunge departe nici in joc, nici in viata reala, si totusi, chiar daca este asa, tot exista oameni ca tine. Acum astept sa ma urmaresti 24/7, ca poate gresesc si eu ceva si sa imi faci "psot".

Edited by DC Vince

Ba oamenilor.. plec si eu putin deacasa si voi din astea faceti ? :|

N-aveti somn?

Noi ? dapoi tu ? ca ai scris la 1 minut diferenta :))

Bravo ba sony nab, dam teste impreuna:)

Punem contracte pe tine sa nu ii furi pe toti, nu gav? :))

Nu stiu , dar ba sony , ai apucat sa dai vreun test intreg ? :)))

Bun, nici nu prea stiu cu ce sa incep, in primul rand salutare colegi, as vrea sa discut despre ce a patit colegul nostru cu care am interactionat foarte mult, nu numai in joc cat si in viata reala, si anume [GF]DaDo. Acel ElMagico, este doar un ofticat de situatia financiara a lui DaDo din joc, asa ca a incercat cumva sa il prinda pentru ca poate avea ceva cu el sau doar este invidios. Sincer sper ca acum este multumit de ceea ce a facut si ca a distrus sansalui DaDo de a se distra pe acest server. Acest "om" daca i se poate spune asa lui ElMagico, a reusit sa distruga o cariera de cateva sute sau chiar mii de ore de joc si bani bagati in acest joc. Macar el a reusit sa realizeze ceva in acest joc, nu ca tine, dar asa e tot romanu', invidios pe munca altuia. Inca odata, ElMagico sper ca esti multumit si ca vei vedea acest post, si ca vei realiza "macar in al 12-lea ceas" ca sa citam pe cineva, ce ai facut. Astept acum sa faci post ca si acest cont este al lui dado, poate macar iau ban si scapi de mine, ca deobicei daca esti de partea unui "dusman" trebuie sa fii eliminat. Vei vedea, in timp, ca cu o asa atitudine nu vei ajunge departe nici in joc, nici in viata reala, si totusi, chiar daca este asa, tot exista oameni ca tine. Acum astept sa ma urmaresti 24/7, ca poate gresesc si eu ceva si sa imi faci "psot".

Deci, pana la urma ce i s-a intamplat lui DaDo? Adica ce a facut gresit?

Scuze dar nu prea sunt la curent.

Un video facut pe B-Zone.Ma rugat un prieten sa fac un video cu el,asa ca aici aveti produsul finit.Poate vor urma si altele,dar mult mai frumoase ca acesta si aici ma refer la efecte si actiune.

Edited by SnUk

N-am dat ma, era sa dau cu deluxe dar l-a furat toni :))

Nu chiar furat, dar asa a fost sa fie, daca erai tu la HQ in locul meu il luai tu... Si Bony_Be mi-a fost "asignat" de Shobo, intrucat trebuia dat test in engleza :)) Stii melodia, "Life is life, param, pam pam pam" :))

Deci, pana la urma ce i s-a intamplat lui DaDo? Adica ce a facut gresit?

Scuze dar nu prea sunt la curent.

Nu stiu, dar l-a reclamat un ... aiurea pentru mai multe si m-am enervat rau de aia am scris atat

De obicei Vince. nu leaga mai mult de 2 fraze, deci e bine ca a scris atat acolo.

De obicei "Topic-Closed" si "California Nab" nu stiu sa lege 2 fraze .. ei stiu numa : P@, bot , nab, bei cucu , etc , etc ..

Edited by Gheran