Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: Vinnie Rank: 2 Data intrarii in Los Santos Taxi Company: 16 decembrie 2013 Vechime ( perioada exacta petrecuta in factiune ): O luna De ce doresti sa pleci din Los Santos Taxi Company?: Se stie pe /f de ce. Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Los Santos Taxi Company?: Bine Estide acord sa primesti FactionPunish 60/60 in caz ca nu ai petrecut 2 saptamani in factiune?: Da Ce ar trebui schimbat: Regulamentul despre /tx probabil. Alte precizari?: Bafta.

Multa bafta maestre, cu siguranta cel mai corect om care l-am putut intalni intr'un joc sper sa mai avem ocazia sa fim colegi.

Mult succes!

-http://youtu.be/8AfxWNTjVbk - Ca sa nu ma uiti! :))

Edited by LS WhixY

Multa bafta maestre, cu siguranta cel mai corect om care l-am putut intalni intr'un joc sper sa mai avem ocazia sa fim colegi.

Mult succes!

-http://youtu.be/8AfxWNTjVbk - Ca sa nu ma uiti! :))

Eram sigur ca posteaza o manea :)))

Intorc orice jignire de zece ori doi, va dau inapoi cu sloboz in timpane si genunchii moi!

Asta-i #1 avertisment.

Ai grija ce-mi ceri ca te las ca la dentist cu banii luati si cu dureri.

Asta-i #2 avertisment.

E distractiv, savureaza momentul, sunt ala care-ti baga p|_|la-n gat cand cade curentul.

Asta-i #3 avertisemnt.

Love:*

Daca un pic mai prost, eram fericit.

Edited by AnonimPsycho

Intorc orice jignire de zece ori doi, va dau inapoi cu sloboz in timpane si genunchii moi!

Asta-i #1 avertisment.

Ai grija ce-mi ceri ca te las ca la dentist cu banii luati si cu dureri.

Asta-i #2 avertisment.

E distractiv, savureaza momentul, sunt ala care-ti baga p|_|la-n gat cand cade curentul.

Asta-i #3 avertisemnt.

Love:*

Daca un pic mai prost, eram fericit.

Si asta e un faction warn.

• Nick: BaiatFinn
  • Rank: 5
  • Data: 21.01.2014
  • Am dat test cu:Billy
  • Teorie (x/3):1,5/3
  • Practic (x/5):2/5
  • Rezultat final ( Admis / Respins ):
  • Alte precizari:

Alte precizari: Ai report ! ... Adios

Noapte buna all ne vedem maine, cu o alta zi de activitate

O seara placuta in continuare!

Regulament Forum

- orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.

- în cazul în care vi s-a făcut o reclamație pe forum aveți obligația de a contacta liderul prin PM în cel mult 24 de ore cu dovezi pentru a vă apăra.

-- este interzis să postați în topicul cu Reclamații.

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

- doar Liderul are dreptul de a răspunde la topicul cu Aplicații sau Reclamații.

Numai face posturi doar pentru +1

Nu am mai postat de muuult timp pe aici... Orcum Ce face fetele? Am reusit sa imi postez raportu la 100 de centimetri, scuze Shobo, dar deabea acum am ajuns acasa, apropo, nu m-ai lasat sa imi trag sufletu ca dupa 1 min ai si raspuns al cererea ema de job=))

Buna seara colegilor. Am o mare problema cu jocul. Astazi cand faceam cateva comenzi am primit dintr-o data crash, asa ca am decis sa dau un uninstal la samp si sa sterg tot ce apartine de el pentru a scapa de moduri( am avut mod pe 2 masini). Dupa ce l-am reinstalat acum nu mai deschide deloc samp-ul. Nu pot intra pe nici un server. Stiti cumva cum as putea remedia aceasta problema?:) Multumesc

P.s: Sistemul de operare este w 8.0 pro

Pai incearca sa dezinstalezi gta si sa instalezi iara, nu sunt sigur..

Am facut acest lucru de 5 ori. Uite acum am mai facut odata si ca prin minune a mers. Chiar nu ii pot gasi o explicatie !