Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am vazut ca nu s-au mai facut evenimente deloc.. Daniel? 105.gif

Sunt plecat şi îmi este destul de greu să fac activităţi.

Eu acuma am venit de la "şcoală". 21.gif Numai pe teren am stat.

Nu înţeleg de ce te mai duci.

Sunt plecat şi îmi este destul de greu să fac activităţi.

Nu înţeleg de ce te mai duci.

Am luat ban :)). Cum mai fac raportul ...?

Am luat ban :)). Cum mai fac raportul ...?

Nu faci raportu, iati concediu 4 zile. Nu doar tu ai luat ban :)), a luat ban si Giovanni.

Pentru joypad?

Da, pentru joypdad...

Salut , va merge server-ul ?

Nu merge server-ul ca nu s-a nascut cu picioare, dar de functionat, functioneste.

Baieti si eu am iesit, am ramas singurul on si nu imi place. Nu am cu cine socializa... :42: Ne vedem maine, noapte buna. I-)

Edit: Nu mai sunt "Newbie" pe foruuum :X. Scuze, nu m-am putut abtine, a trebuit sa ma manifestez.

Edited by SilviuM

Lasa sa vezi cand ajungi la 290 esti addicted.

Seether posted 15 minutes ago: "Noapte Buna am iesit si eu mai faceti spam pe aicea ca ramanem in urma cu paginile." Tu trebuia sa dormi :)) . Din cauza ta nu ma culc si mai stau sa iti fac reply.

ON: Sa sti ca nu vreau I'm addicted. Nu imi placea deloc Newbie ala.. chiar era enervant. Oricum, m-ar interesa daca se poate sa pun eu ce vreu acolo, daca sti cum lasa un reply, il vad maine.

Noapte buna :*

@siLvEr, tu esti cu noi in taxi? 8->

Bine ca s-a oprit furtuna ca nu imi placea... <):)

Da, sunt Tatal tau.

Baieti si eu am iesit, am ramas singurul on si nu imi place. Nu am cu cine socializa... :42: Ne vedem maine, noapte buna. I-)

Edit: Nu mai sunt "Newbie" pe foruuum :X. Scuze, nu m-am putut abtine, a trebuit sa ma manifestez.

Acum este Super Newbie.

Neata lumeeee, ce ravagi au fost aseara cu ploaia asta.

Bună dimineaţa!

ON: Sa sti ca nu vreau I'm addicted. Nu imi placea deloc Newbie ala.. chiar era enervant. Oricum, m-ar interesa daca se poate sa pun eu ce vreu acolo, daca sti cum lasa un reply, il vad maine.

Când ajungi la 1.000 de posturi ai acces la Member Title, atunci ai voie să-ţi pui ce vrei.

Seether posted 15 minutes ago: "Noapte Buna am iesit si eu mai faceti spam pe aicea ca ramanem in urma cu paginile." Tu trebuia sa dormi . Din cauza ta nu ma culc si mai stau sa iti fac reply. ON: Sa sti ca nu vreau I'm addicted. Nu imi placea deloc Newbie ala.. chiar era enervant. Oricum, m-ar interesa daca se poate sa pun eu ce vreu acolo, daca sti cum lasa un reply, il vad maine. Noapte buna

Neata, vreau sa stiu de dragul spamului.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic