Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Acum am aflat de ce am luat ban. Am ip dinamic. Am net de la RCS & RDS de 1 an si ceva, si eu abea acum am aflat :)). Oricum, Kelton mi-a zis sa imi schimb ip-u. Cum fac chestia asta? Help baieti.

Nu mai stiu sigur cum, cred ca resetai modemu ala.

Ce credeti ma, mi-a cumparat cineva placa de baza + 1 GB ram si maine o dau :X si cumpar alta cu placa video integrata 512 mb :X

Si sunt la minutu 51 la badger ala.

Baieti, daca aveam router striam ca am si routabil. Dar nu, eu am prin fiberlink. Adica prin sarma :)). Caut pe google, sper sa gasesc.

Edit: 1. Poza ta [RTS]Adrian28 este dezgustatoare. Ti-as da si eu -1 dar nu se poate.

2. Am rezolvat problema, ne vedem pe samp :*

Edited by SilviuM

Baieti, daca aveam router striam ca am si routabil. Dar nu, eu am prin fiberlink. Adica prin sarma :)). Caut pe google, sper sa gasesc.

Edit: 1. Poza ta [RTS]Adrian28 este dezgustatoare. Ti-as da si eu -1 dar nu se poate.

2. Am rezolvat problema, ne vedem pe samp :*

Bine ca ai gasit si esti de acord cu mine. Maine vezi ca intru mai pe seara ca imi iau placa de baza noua :X si o pun pe aia... sper sa nu imi faca figuri, mai trebuie sa fac si windowsu .

voua va merge forumul greu ?

Noroc!

Am ajuns și eu de la sală, sunt rupt. Mă duc să mănânc ceva și cred că mă culc.

Nu uitați de activitatea de la 20:00.

Cum sa uitam.. negresit venim.

Acum am venit de la service. Am ridicat placa video si a zis ca am adus-o la timp. Daca si acum mai face figuri pc-u il sparg.

Nu fă ca tipul ăsta..

tumblr_lod1zmIXGB1qjs39r.gif

Ceva in genul a patit fostul meu PC. Doar ca nu am folosit o bata, ci doar l-am lovit usor cu piciorul. Pana s-a facut ... bucatele. :)) Gillete stie.. cred ca asa o sa ajunga si asta. Vad ca am dat bani degeaba sa fac reflow la placa video, tot lafel face. O sa-i verific si condensatorii, toti :-<, si daca aia sunt in regula.. atunci nu mai am idei..

Salut smecherilor , sunt noul vostru coleg , sper sa facem o treaba buna impreuna.

Ma simt flatat. Salutare, sper sa te simti bine alaturi de noi.

Salut smecherilor , sunt noul vostru coleg , sper sa facem o treaba buna impreuna.

Welcome to hell :)) . Glumesc, bine ai venit "smechere". Sper sa ne intelegem bine class=

Edit: Care la are cu PC-urile, click aici, ca pe mine m-a depaseste.

Edited by SilviuM

Ies şi eu, mâine trebuie să fiu odihnit pentru sală. Noapte bună.

Hai ca ies si eu de acum , ne auzim maine cu forte proaspete.

Somn uşor!

Edited by OC Daniel

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic