Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sti ca imi esti drag Ghamba. :* Tu mereu ma lauzi.

P.S: Faceti repede un post dupa mine, vreau sa fac postul numarul 100 ACI la voi class=

Ai deabea 97 post-uri aici, deci mai ai pana la 100.

Next Quest: 1.000 posts.

Acum, stai 10 secunde si "se face posturile" :)). O sa ajungem si acolo, momentan forumez, sper ca pana la fix sa fac 130. Si ghamba, nu te angajeaza la Liberty. :-S

@TOMYY, Daca il ajuti, faci postui. Tu nu mai ai nevoie de posturi, inteleg. Dar noi astia mai noi, trebuie sa facm SPAM!

Îţi dau o poză cu ea, nopţi amoroase am eu zilnic cu Georgiana.

Ia baga poze aici sa vedem toti daca tot te lauzi.

Acum, stai 10 secunde si "se face posturile" :)). O sa ajungem si acolo, momentan forumez, sper ca pana la fix sa fac 130. Si ghamba, nu te angajeaza la Liberty. :-S

Ai fost azi si ai intrebat?

Uitati-va de curiozitate la B-zone Comunity > Real Life > Mod de viata > Invatamant. Uitati-va cine a facut ultimele posturi :))

EDIT: Aveam voie doar 3 posturi/zi in acea categorie.. de ce n-am citit regulamentul la inceput nu stiu :-S

Edited by SilviuM

@, da, da, da, bagă aici o poză cu ea să vadă toți cu ce mă laud eu în fiecare noapte. ^^

Silviu, bravo pentru alea 100 de posturi, pentru mine sunt un fleac. :)) Mai aveți până mă ajungeți pe mine. Sunt ăl' cu cele mai multe posturi din facțiune.

Uitati-va de curiozitate la B-zone Comunity > Real Life > Mod de viata > Invatamant. Uitati-va cine a facut ultimele posturi :))

EDIT: Aveam voie doar 3 posturi/zi in acea categorie.. de ce n-am citit regulamentul la inceput nu stiu :-S

N-ai ce face :)))

@TOMYY, Daca il ajuti, faci postui. Tu nu mai ai nevoie de posturi, inteleg. Dar noi astia mai noi, trebuie sa facm SPAM!

M-am lămurit cu voi, plec de acasă, adio spam, când revin, începeţi să postaţi. 8-|

tumblr_m8a8c4l5lJ1rx6ay1o1_500.gif

Silviu, bravo pentru alea 100 de posturi, pentru mine sunt un fleac. :)) Mai aveți până mă ajungeți pe mine. Sunt ăl' cu cele mai multe posturi din facțiune.

Da-mi si mie vreo 900 posturi, asa ca intre colegi.

N-ai ce face :)))

Crede-ma ca nuu.

acum, ce să zic. Să te aștepți la un punct de warn sau suspend. :)) Vezi ce dăunează spam-ul?

Suspendul cat dureaza? Si nu, spamul a devenit un fel de viciu. Din cauza lui Daniel. Cu ocazia asta vreau sa-i multumesc. :))

Bagă și tu o poză cu Georgi, să vadă lumea ce amantă am.

De ce nu puneti amandoi odata?:))

M-am lămurit cu voi, plec de acasă, adio spam, când revin, începeţi să postaţi. 8-|

tumblr_m8a8c4l5lJ1rx6ay1o1_500.gif

De ce esti ba egoist, macar dami numele ei prin pm.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic