Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

* doamne cata rautate am intalnit pe aceasta comunitate, este un joc oameni buni, prea traiti clipa..

* sunt foarte dezamagit

* abia m-am trezit, cred ca iau repede sultanul de coada :))

* imi mai trebuiesc comenzi :)

ce se poate intampla daca dai intr-o fata

Se pare că acesta este ultimul meu post făcut în acest topic, din acestă facțiune minunată unde m-am simțit extraordinar, un lider căruia îi mulțumesc enorm că mi-a acordat o șansă și că a avut încredere în mine, promovând-mă la cel mai mare rank deținut de mine vreodată.

M-am simțit minunat cu toată lumea, ne-am distrat, am făcut spam, am câștigat war-uri, am participat la evenimente, ne-am ajutat reciproc, v-am corectat și multe altele. Am avut o groază de evenimente la care ne-am împrietenit și distrat. Am organizat evenimente pentru a vă simții bine, am încercat să ies în evidență pentru o funcție mai bună, atât timp cât se căuta sublider, a fost prima facțiune în care am fost promovat ca tester, o facțiune care nu se uită greu.

Sper să ne mai întâlnim prin alte facțiuni și să ținem legătura.

Acum @Seether, , @P R O O F, de la început v-ați ținut de mână, cu degetul lipit de butonul F8 cu super glue , pentru a îmi face mie rău, uitați că până la urmă ați reușit să faceți acest lucru, puteți acorda acum un + acestui post (click) minunat pentru voi. Nu știu cum puteți face aceste lucruri, nu vă înțeleg. Niciodată de când joc pe server nu am făcut rău niciunei persoane pentru că știu foarte bine cum e și cum te simți iar asta nu vreau să se mai regăsească în sufletele altora.

Vă salut pe toată lumea, și aveți grijă cum vă comportați, peste tot sunt persoane ca cele 3 menționate mai sus, prezente doar ca să vă fac rău, veriți-vă cât mai multe de ele. Este doar un joc online, nu luați aceste jocuri în serios, vă omoară timpul, aveți grijă de viata voastră personală, întrețineți-vă și învățați pentru a avea un viitor cât mai strălucit.

Vă salut
San Fierro Taxi
! Ați fost facțiunea mea de suflet. -
[RTS]Adrian28

( For those who trusted me, I'll be back (; )

~ remember [RTS]Adrian28, legend of SF Taxi.

CRvnRCR.jpg

Edited by rTs Adrian28

Se pare că acesta este ultimul meu post făcut în acest topic, din acestă facțiune minunată unde m-am simțit extraordinar, un lider căruia îi mulțumesc enorm că mi-a acordat o șansă și că a avut încredere în mine, promovând-mă la cel mai mare rank deținut de mine vreodată.

M-am simțit minunat cu toată lumea, ne-am distrat, am făcut spam, am câștigat war-uri, am participat la evenimente, ne-am ajutat reciproc, v-am corectat și multe altele. Am avut o groază de evenimente la care ne-am împrietenit și distrat. Am organizat evenimente pentru a vă simții bine, am încercat să ies în evidență pentru o funcție mai bună, atât timp cât se căuta sublider, a fost prima facțiune în care am fost promovat ca tester, o facțiune care nu se uită greu.

Sper să ne mai întâlnim prin alte facțiuni și să ținem legătura.

Acum @Seether, , @P R O O F, de la început v-ați ținut de mână, cu degetul lipit de butonul F8 cu super glue , pentru a îmi face mie rău, uitați că până la urmă ați reușit să faceți acest lucru, puteți acorda acum un + acestui post (click) minunat pentru voi. Nu știu cum puteți face aceste lucruri, nu vă înțeleg. Niciodată de când joc pe server nu am făcut rău niciunei persoane pentru că știu foarte bine cum e și cum te simți iar asta nu vreau să se mai regăsească în sufletele altora.

Vă salut pe toată lumea, și aveți grijă cum vă comportați, peste tot sunt persoane ca cele 3 menționate mai sus, prezente doar ca să vă fac rău, veriți-vă cât mai multe de ele. Este doar un joc online, nu luați aceste jocuri în serios, vă omoară timpul, aveți grijă de viata voastră personală, întrețineți-vă și învățați pentru a avea un viitor cât mai strălucit.

Ma gandeam ca o sa spui asa ceva, nu vreau sa iti explic sau sa te contrazic, n-are rost. Daca tu crezi ca eu sunt un fel de "witch" al acestei factiuni, treaba ta, fiecare gandeste liber. Ce pot sa-ti mai spun, mult succes oriunde te vei duce, sa speram ca vei depasi cat mai curand performanta de a ajunge rank 4. Salut!

Buna seara, dragi si, bineinteles stimati noi colegi. Din aceasta seara sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine. Acum ies prin oras, ne auzim diseara, pe la 12, o seara frumoasa.

Buna seara, dragi si, bineinteles stimati noi colegi. Din aceasta seara sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine. Acum ies prin oras, ne auzim diseara, pe la 12, o seara frumoasa.

Bine ai venit. Sper sa ne intelegem bine. Mult succes in cariara ta de viitor taximetrist!

A plecat Seether si ai inceput tu sa faci spam?

Pentru curiozitatea ta, fac spam de cand am intrat in factiune.

Salut! Sunt noul vostru coleg! Sper sa ne intelegem bine!

Bine ai venit! Mult succes in cariera de taximetrist, sa auzim de bine!

Pentru curiozitatea ta, fac spam de cand am intrat in factiune.

Bine ai venit! Mult succes in cariera de taximetrist, sa auzim de bine!

Multumesc frumos! :)

Auzi, am o curiozitate. Iti place sa faci spam? Si inca ceva, cat ai de gand sa stai in taxi? :))

Spam m-am hotarat sa incetez sa fac, cel putin la discutii intre moderatori. Si nu am un plan anume. Vreau sa stau cat mai mult. Cel mult intru de pe contul principal mai tarziu cand ma voi decide sa ies din RDT sau voi fi demis. Altceva nu am de gand.

Edited by rTs Blaze

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic