Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baieti,abia ce am venit de la sala.

Vad ca este cam inactivitate pe forum :)) ne vedem la niste comenzi, vreau sa termin azi raportul.

Ce ati plange toti astia cu "am plecat si eu", "ne vedem in-game" daca ar veni @ pe-aici.

Lasa-i sa posteze,ei risca, oricum mie sanctiunea nu mi se pare foarte "usturatoare"

Salut baieti,abia ce am venit de la sala.

Vad ca este cam inactivitate pe forum :)) ne vedem la niste comenzi, vreau sa termin azi raportul.

Lasa-i sa posteze,ei risca, oricum mie sanctiunea nu mi se pare foarte "usturatoare"

Nu, ma refer ca e penibil sa spui ce faci tu (ma duc sa mananc, sa ma cac, etc.) intr-un topic ca asta, si Regenesis (sau eu, sau alti moderatori) s-ar lua de tine.

Nu, ma refer ca e penibil sa spui ce faci tu (ma duc sa mananc, sa ma cac, etc.) intr-un topic ca asta, si Regenesis (sau eu, sau alti moderatori) s-ar lua de tine.

Pe mine personal nu ma deranjeaza,daca nu imi place postul nu il citesc.

In fine , fiecare cu gusturile lui , stii ce zic (altuia ii place, altuia nu)

Pe mine personal nu ma deranjeaza,daca nu imi place postul nu il citesc.

In fine , fiecare cu gusturile lui , stii ce zic (altuia ii place, altuia nu)

Da... dar daca "rasfoiesti" prin topic n-ai cum sa nu dai de postul respectiv, oricat de ignorant ai vrea sa fii.

Noroc!

Aveţi timp până mâine la 13:00 să postaţi raportul de activitate. Tot mâine la 14:00 va avea loc şedinţa săptămânală, apoi activitatea cu TTC.

Spor la comenzi!

PS: 5.000 ^^

Salutari baieti, ce faceti?

Noroc!

Aveţi timp până mâine la 13:00 să postaţi raportul de activitate. Tot mâine la 14:00 va avea loc şedinţa săptămânală, apoi activitatea cu TTC.

Spor la comenzi!

Ehee, felicitari pentru cele 5000 de posturi. Arunca-ti privirea la replies la discutii, sunt al 4-lea :X

Vaai.... mor !

Cum frate sa ai doar 1 comanda in 30 minute in care ai umblat non-stop pe strazi si chiar si comanda aia e pana in SF si exact la destinatie se da rr la server?

Cum e posibil? Ce magie e si asta?

Gratz

Vaai.... mor !

Cum frate sa ai doar 1 comanda in 30 minute in care ai umblat non-stop pe strazi si chiar si comanda aia e pana in SF si exact la destinatie se da rr la server?

Cum e posibil? Ce magie e si asta?

Imi vine sa va bat cand va aud. Nene, comenzile se fac luni, cand toti nu fac comenzi, le lasa pentru sfarsitul saptamanii. Atunci e cel mai bine.

Noroc!

SL@B.

Dati click aici daca vreti sa vedeti faza.

Imi vine sa va bat cand va aud. Nene, comenzile se fac luni, cand toti nu fac comenzi, le lasa pentru sfarsitul saptamanii. Atunci e cel mai bine.

Calmeaza-te "nene"

Miercuri nu e sfarsitul saptamanii din cate stiu eu.

Calmeaza-te "nene"

Miercuri nu e sfarsitul saptamanii din cate stiu eu.

Da, dar pentru noi e una din zilele in care trebuie sa ne finalizam raportul, mai ales saptamana asta cand joi este ultima zi.

=)) Cel mai tare omu. Asa client, rar intanlesti. Ar trebui sa fi mandru.

Da, dar pentru noi e una din zilele in care trebuie sa ne finalizam raportul, mai ales saptamana asta cand joi este ultima zi.

Eu am doar 10-15 comenzi, problem? :-W

Am facut 55k mats doar din gluma :))

M-am bagat la somn, ne vedem maine la activitati ca avem destule :*

=)) Cel mai tare omu. Asa client, rar intanlesti. Ar trebui sa fi mandru.

E adevarat ca rar dai de ei. Anul trecut cand eram tot in taxi a urcat o domnita iar dialogul era ceva asemanator :

Eu:Salut,unde te duc?

Ea:Am uitat, omg :)) nu mai stiu.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic