Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut iarasi.M-am bagat la somn dar nici ca nu ma lasa nimeni sa dorm...

Imi explodeaza capul de durere,am aflat ca maine mai si vine varul meu pe la mine :)) iar imi baga taraf pe sistem si nu ma lasa la PC

Poate ca nu mai intru maine...

Am iesit si eu, noapte buna, drum bun Daniel, poate ne intalnim :))

Bine ai venit, sper sa facem o treaba buna impreuna.

Si eu sper la fel. :)

Salut baieti, abia ce am venit de afara, este o caldura infernala. (hop si rima)

Bine ai venit printre noi!

Multuumescc! :D

Buna dimineata, azi iar o sa fie o zi moarta. Nu putem sa lucram nici pt concurs, nici pentru raport :|

@ @JusTmRs Bine ai venit in factiune. Imi pare rau ca te-a terorizat Bogdanutz la test aseara.. dar asta e. :))

Multumesc! Nu ma terorizat deloc :)).

Buna dimineataa! Se pare ca e primul post de azi.. vai, si eu credeam ca m-am trezit tarziu la 13:15. Ati luat vacanta odata cu Daniel a? :)) Este prea cald ca sa fac orice.. mai este si sambata.. :-|

@ - Nu am apucat noi sa vorbim multe, dar te apreciez pentru ca ai fost un membru linistit. Sper sa ne mai intanlim, iti doresc numai binele. Bafta in continuare!

@@Madaaa - Imi pare bine ca ti-ai gasit un job, eu am cautat mult, si nu am gasit ceva acceptabil. Sa auzim numai de bine, ai grija ce faci la munca. :) Succes in continuare!

Buna dimineata, va salut pe toti de pe litoral ! :D/

Ce eroare iti da? La ce interval de timp sa blocheaza? Si cum face, se aude pe fundal un sunet enervant, se inchide pc-u.. detaliaza si tu.
Pai asa dupa 10 minute se blocheaza mi se aude muzica din samp care o aveam pe radio dar imaginea nu se mai misca

Pai asa dupa 10 minute se blocheaza mi se aude muzica din samp care o aveam pe radio dar imaginea nu se mai misca

Verifica daca trebuie sa faci update la placa video. Incearca sa folosesti alte setari la SA:MP. Foloseste Medium Quality, frame limiter off, hudmode off, si brightness pe la jumate. Rezolutia pune-o pe 1024x .. cat iti place. Vezi daca iti mai face probleme, daca inca face asa, reinstaleaza gta-u si apoi baga alt SA:MP (downloadeaza-l de pe site-ul official). Alte idei n-am..

Sa-ti fie de bine. Fi atent, Luni, fi si tu mai activ, am nevoie de tine. :))

Sa fiu mai activ ? Am plecat in vacanta nenea ... si normal ca o sa fiu mai activ.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic