Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, in sfarsit s-au deschis discutiile, acum putem face spam.

@@krocodilu, @, Hello, ce matinali sunteti X_X.

Stii proverbul "Cine se trezeste devreme,departe ajunge." ,asta in cazul celor doi.

Eu ma bag la somn chiar acum ca sunt multe prea obosit.

Salut, in sfarsit s-au deschis discutiile, acum putem face spam.

Stii proverbul "Cine se trezeste devreme,departe ajunge." ,asta in cazul celor doi.

Eu ma bag la somn chiar acum ca sunt multe prea obosit.

Pai ma culc pe la 3 ma scol la 7 bag vre-o 2-3 nesuri si sunt tare ca tancu'

Vreau sa va spun ca sunt cel mai cel " Fericit dintre fericiti " !

Ceva nou pe aici ?

Vreau sa va spun ca sunt cel mai cel " Fericit dintre fericiti " !

Ceva nou pe aici ?

Ma bucur ca esti fericit. Dar, de unde aceasta fericire? Spune-ne si noua, daca vrei.

Am iesit, o seara frumoasa va doresc, bafta la comenzi!

Nume: Daniel.

Rank: 6 ( SF Taxi Company Owner )

Activitate: War San Fierro Taxi + TTC vs LSPD.

Data: 23.08.2013, ora 16:00

Precizări: Prezența este obligatorie. Cine nu poate ajunge să facă cerere de învoire sau va fi sancţionat cu Faction Warn.

Sper că m-am făcut înțeles.

Membrii rank 2+ luați-vă jobul de arms dealer. De asemenea verificați dacă aveți licența de arme, să nu va prind că veniți la war fără.

Salut,azi m-am trezit eu devreme sa ma bag pe mats :)) si am inceput bine nu gluma.

Mi-am luat si toate licentele, pana si fishing.Ne vedem la sedinta&war.

Buna dimineata colegi. Azi am o zi groaznica, sunt cu o mie de probleme pe cap. Dabea am putut sa intru la pc sa imi postez raportul. Sper sa nu inchizi topicurile Daniel. Pana la 13:10 -13:15 se uploadeaza.

PS: Merge asa greu pt ca le uploadez cu stickul de net.

Salutare, sunt noul membru si sper sa ne intelegem de minune.

Azi nu pot fi prezent la sedinta si la war deoarece sunt plecat la sala, apoi cred ca ma duc la tara, va urez succes.

Bine ai venit, sper sa ne intelegem bine. Nu uita sa iti faci invoire pentru ambele activitati!

Asa se intampla cand tomyy isi arunca coada unde nu ii fierbe oala, oricum nu-mi pare rau amice, chiar ma simt fericit..plec cu capul sus!

* Tomyy s-a vazut destul de clar, reactia poporului din HQ la excluderea mea , aproape toti ma iubesc, se vede clar asta, am fost om cu toti si plec cu capul sus, chiar daca Daniel. ti-a ascultat dorinta eu tot ii iubesc pe oamenii aceia ce mi-au fost aproape.

* Nu are rost sa ma mai complic, totul a fost in zadar si pe sub mana, fratilor imi veti lipsi la fel si /sleep-ul...

* sa fiti fericiti !

* eu chiar am depus suflet si nu a fost usor sa ajung unde mi-am dorit, am obtinut ce-am avut prin munca, nu (pupat) !

* tot ce am spus la sedinta a fost adevarat, si chiar s-a vazut ce mult va durut adevarul !

* cartile pe fata, nu pe la spate ! mereu mi-a placut adevarul, nu minciuna!

Edited by Sexy CaLdeR

Salutare, sunt noul membru si sper sa ne intelegem de minune.

Azi nu pot fi prezent la sedinta si la war deoarece sunt plecat la sala, apoi cred ca ma duc la tara, va urez succes.

Bine ai venit, Si o sa ne simtim bine cu totii ne simtim bine :))

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic