splashy Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 sa traiti noii mei colegi si colege, ce faceti in aceasta zi magnifica de sambata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N I N I Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 @splashy in acesta zi de duminica ne relaxam, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox. Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 On 3/28/2020 at 11:28 AM, Irina said: Eu vreau sa fac odata 1000 sa mi pun status d ala personalizat dar nu stau sa fac spam ca ma injura aia de ma au la follow ehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Ba cand naibii s a dat ora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N I N I Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 @IrinaDe dimineata la 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 7 hours ago, ILYN Fox said: ehe încearcă să pui posturi mai lungi, msss ❤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox. Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 11 hours ago, h a v a n a said: încearcă să pui posturi mai lungi, msss ❤ A pai lasa ca fac zic ehe de 10 ori si sa vezi cum o sa fie mai lung. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A G E N T U R S Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 ehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted March 30, 2020 Share Posted March 30, 2020 dacă ca prin magie va apare un warn pe forum eu n-am ce sa fac ? @AgentUrs007@ILYN Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Ce vrei sa spui prin asta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG adi17 Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Adica primesti warn pe forum daca postezi aiurea numa sa faci posturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
florynn fly Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 (edited) 7 hours ago, h a v a n a said: dacă ca prin magie va apare un warn pe forum eu n-am ce sa fac ? @AgentUrs007@ILYN Fox - de ce nu chiar si o sanctiune pe joc, cel putin regulamentul asa zice. Daca tot continua asa, recomand sanctionarea in joc pentru ca pe forum nu se acorda warn asa una cu doua, in conditiile in care topicul este destinat pentru discutii. 20 hours ago, ILYN Fox said: A pai lasa ca fac zic ehe de 10 ori si sa vezi cum o sa fie mai lung. - chiar daca faci o propozitie dintr-un cuvant tot scurta este. Sunt sigur ca poti mai mult de 10 cuvinte legate intr-o fraza mai pompoasa. 9 hours ago, AgentUrs007 said: ehe - Mare grija, nu mai copia pe altii ca o patesti si tu si dupa zici ca de ce. In alta ordine de idei, si la voi s-a lasat frigutul? La mine m-am trezit de dimineata si m-am uitat sa vad unde este soarele de ieri, si ioc ca nu mai era. Aa da, si ce spuneti de activitatea de maine? Edited March 31, 2020 by florynn fly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A N D R E E A Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 (edited) 13 minutes ago, florynn fly said: - de ce nu chiar si o sanctiune pe joc, cel putin regulamentul asa zice. Daca tot continua asa, recomand sanctionarea in joc pentru ca pe forum nu se acorda warn asa una cu doua, in conditiile in care topicul este destinat pentru discutii. - chiar daca faci o propozitie dintr-un cuvant tot scurta este. Sunt sigur ca poti mai mult de 10 cuvinte legate intr-o fraza mai pompoasa. - Mare grija, nu mai copia pe altii ca o patesti si tu si dupa zici ca de ce. In alta ordine de idei, si la voi s-a lasat frigutul? La mine m-am trezit de dimineata si m-am uitat sa vad unde este soarele de ieri, si ioc ca nu mai era. Aa da, si ce spuneti de activitatea de maine? Si eu m-am trezit cu o surpriză mare ninge si e un frig de mori,eu astept căldură și sa treaca toată nebuneala asta cu virusul ca deja nu mai suport. Edited March 31, 2020 by HEROINA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Daca aveti idei pentru activitati/misiunea saptamanii imi puteti spune in PM sau in mesaj pe Whatsapp, mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South DarkNight Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 55 minutes ago, Irina said: Daca aveti idei pentru activitati/misiunea saptamanii imi puteti spune in PM sau in mesaj pe Whatsapp, mersi. Bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
A N D R E E A Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 1 hour ago, Irina said: Daca aveti idei pentru activitati/misiunea saptamanii imi puteti spune in PM sau in mesaj pe Whatsapp, mersi. Irina nu mi-o lua în nume de rau nu am nimic cu tine ,dar odată ce esti sublider tu ar trebui să ai idei de activitati nu sa cer idei membrilor.Pai asa ce facem ? Tu organizezi activitati si misiuni pe ideile membrilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Am si eu ideile mele, dar sunt deschisa si la alte idei, zic. Cred ca ar trebui sa facem si ce vor membrii, nu doar ce vrem noi. Pot sa imi pun creativitatea la incercare, chiar pot, dar as vrea si pareri din alte parti, sa vad ce le place, ce ii atrag. Consider ca un membru poate sa imi dea o idee, alt membru cu alta idee si iese ceva mai sclipitor, sa zic asa, “unde-s multi puterea creste”. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Nu cred ca e nimic rau in a cere parerea si celorlalti membri, are si irina idei, dar o ajuta membrii ca ea e mai naba asa ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N I N I Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 @Irina fiecare cu gandirea lui.. nu da prea mare importanta? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giogio Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 (edited) Retrag cererea aia de invoire la activitate, ca sa raman cu 0/2,ca am apucat sa ajung,se pare .Si de editat acolo nu am mai putut ca au trecut 24 ore Edited April 1, 2020 by CjGiogio Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatthewAxelson Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Poate cineva sa-mi explice cam ce implica targul de sambata? Este prima data cand particip, dar nu vreau sa merg acolo si sa n-am habar de nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h a v a n a Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 4 minutes ago, MatthewAxelson said: Poate cineva sa-mi explice cam ce implica targul de sambata? Este prima data cand particip, dar nu vreau sa merg acolo si sa n-am habar de nimic. O sa fim mai multe facțiuni, ne ajutam reciproc la raportul de activitate, noi transportam persoane, plimbam, etc, mai multe detalii înainte de activitate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N I N I Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 @MatthewAxelson E o activitate interesanta.. imi pare rau ca nu pot ajunge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatthewAxelson Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 23 hours ago, h a v a n a said: O sa fim mai multe facțiuni, ne ajutam reciproc la raportul de activitate, noi transportam persoane, plimbam, etc, mai multe detalii înainte de activitate. 20 hours ago, N I N I said: @MatthewAxelson E o activitate interesanta.. imi pare rau ca nu pot ajunge. Multumesc frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox. Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Ne-am gasit pe noi ba, cei din SF Taxi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts