Jump to content

Au început evenimentele de iarnă. Detalii aici

Irina

Miss B-Zone
 • Content Count

  773
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by Irina

 1. Buna seara, coleguti! Cum o mai duceti? Ati facut raportul?
 2. La multi ani, uratule!!

  1. oC Tendoi

   oC Tendoi

   Multumesc, uratooo

 3. Irina

  +1 ca te cunosc!!
 4. Irina

  Nickname: Irina 🎅Lvl: 85 🎅De ce doresti sa participi la aceasta tombola?: Dc nu, mi se pare o idee misto 🎅Ce iti doresti sa castigi?: 500k pe care cel mai probabil o sa i dau cuiva random 🎅Ce parere ai despre aceasta tombola?: Idee originala, ma bucur ca te ocupi cu functia.
 5. Irina

  run

  +1 ca te cunosc!!!!
 6. Poate eu tie, ma, ca eu am posturi de 5 cuv, tu nu!!
 7. Vă salut cu stimă si respect. Bine facem, stam si noi. Tu ce faci, stimabil domn? Ma bucur ca se vorbeste in topicul asta mai fac si eu posturi.
 8. Mie-mi zici.. mai si daduse g de pe 2 conturi si pac 2/3
 9. Irina

  +1 ca te cunosc
 10. Version 1.0.0

  26 downloads

  Personal Playlist Acest mod vă permite să ascultați melodiile favorite, direct în joc, doar prin apăsarea unui buton. Instrucțiuni de instalare: 1. Se descarcă fișierul. 2. Se dezarhivează în folderul principal GTA San Andreas. Instrucțiuni de folosire: 1. Se folosește comanda „/_mp3” de fiecare dată când vreți să deschideți meniul cu piesele din folderul „Playlists” 2. Se alege o melodie și se apasă pe butonul „Start”. 3. Dacă vreți să opriți muzica, apăsați pe butonul „Stop”. 4. Dacă vreți să adăugați piese noi fără a vă reconecta, folosiți butonul „Reload”. 5. Se pot adăuga până la 1000 de piese. 6. Numele pieselor nu trebuie să conțină caractere speciale (aici se include si punctul, „.”). 7. Extensia pieselor trebuie să fie „.mp3”. 8. Dacă aveți AntiPause, piesa o să continue să cânte și când sunteți în afara jocului (presupun). Cum să descarci o piesă de pe Youtube?: 1. Copiază linkul piesei. 2. Intră pe https://www.mp3juices.cc/ și adaugă în căsuță linkul copiat, urmând să apeși pe butonul de Search. 3. Așteptați 2-3 secunde și apăsați pe butonul Download. Demonstrație:
 11.  

  1. Show previous comments  12 more
  2. S e b i

   S e b i

   =)))))))))))))))))))))) hai că ne dăm dacă e așa

  3. D R i T

   D R i T

   da ma roberoking mam indragostit de ia te oftici cumva? ? :@ 

  4. RobertoKiNG

   RobertoKiNG

   nu, eartama

 12. Irina

  Welcome!
 13. dc imi faci spam alo 

  1. oC Tendoi

   oC Tendoi

   Pentru ca pott

 14. Irina

  FPSUnlock (ON/OFF)

  Version 2.0.0

  328 downloads

  FPSUnlock Acest mod vă permite să treceți de limita de cadre pe secundă (CPS) impusă de SA:MP. De asemenea, puteți să-l porniți/opriți după bunul vostru plac. Instrucțiuni de instalare: Se adaugă fișierul „FPSUnlock v2.cs” în folderul CLEO din GTA San Andreas. Cerințe: 1. SAMPFUNCS 2. CLEO Instrucțiuni de folosire: Pentru pornire/oprire se folosește comanda „/FPSUnlock”. Instrucțiuni suplimentare: 1. Modul se pornește automat când vă conectați în joc. 2. Modul se dezactivează automat când sunteți în apă sau într-o masină, urmând să se activeze când ieșiți din apă/mașină. O poză cu modul pornit:
 15. Irina

  Nick: Irina Sponsorizez cu: $3.000.000 Dovada [/transfer]: https://imgur.com/a/UbI27KR Alte precizări: Mult succes.
 16. Taci odata Pikovit

  1. Show previous comments  2 more
  2. shanker'

   shanker'

   pikovit ai dat de drq vin la tine pe /f n ai voie sa vorbesti cand eu s online

  3. Daniel BAHAOS

   Daniel BAHAOS

   Bună seara. Am întrat doar sa va spun ceva.

   Taci odată pikovit 

    

  4. uV Pikovit

   uV Pikovit

   Ce va trebuie uraților

 17. Nick: Irina Level: 83 Varsta (reala): 15 ani. Sex (real): feminim Vechime pe server: 4 ani, aproape 5, RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Da. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Motivul pentru care doresc sa fiu Primar este acela de a ajuta jucatorii de pe comunitate, mai ales cei noi veniti pe server ce trebuie ajutati cel mai mult. Majoritatea jucatorilor pe care ii cunosc de pe acest server imi sunt amici, si vreau sa ii ajut cu tot posibilul. Un alt motiv este cel de a face evenimente, pentru ca jucatorii sa faca bani din castigarea lor. Ce intenționez să fac pentru jucători: 1. Vreau sa ajut jucatorii de pe server indiferent de nivelul acestora. 2. Vreau sa fac evenimente pe server, cu aceste ocazii jucatorii pot face bani mai usor. 3. Vreau sa ramana taxa la 1$, ceea ce o sa se intample daca ajung la aceasta functie 4. In timpul saptamanii banii stransi in seif o sa fie donati catre jucatorii cu nivel mic. 5. Sa conving jucatorii noi veniti pe comunitate ca au ales serverul potrivit. 6. Jucatorii vor avea un primar activ 7. Voi face un top cu donatori 8. Voi ajuta si jucatorii straini, cei care vorbesc Limba Engleza, caci vorbesc aceasta limba o vorbesc destul de bine. 9. Evenimente scurte pe /gov (Spre ex: Primul cu /call Irina castiga 100.000$) 10. Evenimente in care ii dau unui jucator random (site: random.org), un premiu intre 50.000-100.000$. 11. Minim 3 evenimente pe zi. 12. Taxa va fi impartita de minim 5 ori pe zi. 13. Voi alege primul jucator care imi apare pe TAB (cu nivel intre 1-5), acesta castigand intre 50.000-100.000$ Voi ajuta la organizarea Deagle Master - HALLOWEEN EDITION - Edit: Voi face un topic cu toate cele 300 de evenimente din Noiembrie care vor avea loc!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.