Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cum face şi Domnul Dispatcher Seether.

Exact eu am inceput sa practic spamul dupa ce am luat rank 3 in aceasta factiune vazand la Domnu [OC]Daniel. si raposatul Alcolus i-am prins gustu si ma tin de ea.Inainte aveam sub 100 de posutri acuma am 280 de posturi :X .

@@Seether, stai liniștit. Am fost mare spammer la viața mea, nu te uiți câte posturi am? M-am plictisit, nu-mi mai vine săfac spam.

Mi-am terminat raportul, nici că mai fac alte comenzi. E mare foamea după comenzi, au ajuns să-ți fure până și comenzile care le accepți tu. :|

@Seether, stai liniștit. Am fost mare spammer la viața mea, nu te uiți câte posturi am? M-am plictisit, nu-mi mai vine săfac spam. Mi-am terminat raportul, nici că mai fac alte comenzi. E mare foamea după comenzi, au ajuns să-ți fure până și comenzile care le accepți tu.

Nu m-am uitat dar acuma vad sper ca intr-o buna zi sa te depasesc.

Cum face liderul.. ceilalti sunt mici pe langa tine.

Oh_stop_it_you.png

Exact eu am inceput sa practic spamul dupa ce am luat rank 3 in aceasta factiune vazand la Domnu [OC]Daniel. si raposatul Alcolus i-am prins gustu si ma tin de el.Inainte aveam sub 100 de posutri acuma am 280 de posturi 8.gif .

Stai să vezi când ajungi la 1.000.

Cel mai bun fotbalist este Messi.

PRO

Ai fost acceptat in clan, te rog sa porti MESSI inaintea numelui si de asemenea sa pui tagul [MESSI] inaintea numelui in joc.

PRO

Ai fost acceptat in clan, te rog sa porti MESSI inaintea numelui si de asemenea sa pui tagul [MESSI] inaintea numelui in joc.

Poţi să-ţi dai demisia. Ronaldo e cel mai tare.

Am plecat la "şcoală". Vorbim mai târziu. Baftă la comenzi :) .

Poţi să-ţi dai demisia. Ronaldo e cel mai tare.

Bine zis, ai zis si tu ceva calumea =)) . Edited by SNaKs2000

Nu ştiu ce-ţi place la Messi. Ronaldo e peste el.

Cum sa fie Ronaldo peste Messi niciodata nu a fost si nici nu va fii.

PRO Ai fost acceptat in clan, te rog sa porti MESSI inaintea numelui si de asemenea sa pui tagul [MESSI] inaintea numelui in joc.

Da-mi +1 daca tot ai dat PRO.Merit.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic