Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Iti dau si falimentu daca vrei sunt mai rau ca si Rapidu.

Ce motorash?

Motohead sau cum se cheama de a jucat samp.... vezi ca am postat acolo in zona IT. Poate ma rezolva si pe mine weekend-ul asta.

Din pacate da, asta ii fac si poate ii iau si falimentu pe care il mai are.

Poate ma rezolva si pe mine Motorash cu placa asta video.

Ghamba, Daca ai placa video incorporata, trebuie sa reformatezi PC-ul. Daca placa video era bagata in SLOT, iar asta de acum o inlocuieste, trebuie sa faci ce ti-am zis mai sus. Daca vrei pot intra cu T.V. sa te ajut cu niste instalari si upgrate-uri. Sau contacteaza-ma pe mess daca ai nelamuriri. Si stai calm, daca ai sursa noua placa de baza ramane in viata.

In ce sens sa te rezolve? :)) .

Hai ca numai la prostii te gandesti, du-te si culcate ca e tarziu.

Ghamba, Daca ai placa video incorporata, trebuie sa reformatezi PC-ul. Daca placa video era bagata in SLOT, iar asta de acum o inlocuieste, trebuie sa faci ce ti-am zis mai sus. Daca vrei pot intra cu T.V. sa te ajut cu niste instalari si upgrate-uri. Sau contacteaza-ma pe mess daca ai nelamuriri. Si stai calm, daca ai sursa noua placa de baza ramane in viata.

Hai ca intru pe messenger.

Nu te stii tu expira nu eu sunt de vina, cu cine ai facut Romana cu femeia de servici?

Am facut cu Sotu, cu cine alt cineva?

Eu stiu mai Romana am luat 7.15 anu trecut la Evaluare am facut contestatie si mi-a dat 45 de sutim in plus trebuia sa-mi dea 50 sa mi se mareasca.

Stiu ai luat in trecut acum nu mai sti nimic din Romana.

Mai stiu dar eu sunt la mate-info nu prea mai ma doare de Romana.

Si eu tot la Mate info sunt, dar macar invat si romana. Hai ca ma bag la un film si ma pus sa dorm .....

Neata baieti!

Fa si tu post-uri mai lungi nu asa scurte.

Neata baieti, tot nu am rezolvat problema cu placa video.

@ - Vezi ca eu nu am cum sa postez raportul pentru ca a trebuit sa fac windowsu, nu mai imi intra in windows si a trebuit sa il fac de la 0 si s-au sters pozele.

@ - Vezi ca eu nu am cum sa postez raportul pentru ca a trebuit sa fac windowsu, nu mai imi intra in windows si a trebuit sa il fac de la 0 si s-au sters pozele.

Bănuiesc că după ce ţi-ai reinstalat windows-ul ai făcut comenzi, n-ai stat degeaba.

Edited by OC Daniel

Bănuiesc că după ce ţi-ai reinstalat windows-ul ai făcut comenzi, n-ai stat degeaba.

Ba esti strut, acum dimineata am patit chestia asta.

Ok, atunci aștept să-ți postezi raportul pentru Cabbie of the weekend, dacă ai pierdut pozele vechi.

Ok, voi incerca sa fac acest lucru.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic