Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va urez multa bafta in continuare si mi-a facut placere sa fiu in aceasta factiune alaturi de voi toti chiar daca unii dintre voi m-ati mai enervat dar asta e.

Va urez multa bafta in continuare si toate cele bune v-am :*

P.S.: Remember me.

Edited by MMA DROW1

Va urez multa pafta in continuare si mi-a facut placere sa fiu in aceasta factiune alaturi de voi toti chiar daca unii dintre voi m-ati mai enervat dar asta e.

Multa bafta in continuare, mi-a facut placere!

Salut baietii!

Va urez multa pafta in continuare si mi-a facut placere sa fiu in aceasta factiune alaturi de voi toti chiar daca unii dintre voi m-ati mai enervat dar asta e.

Bafta in continuare!

Bafta in continoare mi-a facut placere sa fim in aceeasi factiune si multumesc pentru tot ajutorul !

Fail Night cum sa dam fail la rob :O ... Noapte Buna =)))

Neata baieti, ziceti-mi si mie cum fac un video 1080HD pe youtube. Am filmat cu Bandicam si cand il bag pe youtube il face 480p.

Neaţa băieţi.

Neata baieti, ziceti-mi si mie cum fac un video 1080HD pe youtube. Am filmat cu Bandicam si cand il bag pe youtube il face 480p.

Eu ştiu doar la 720p să-l fac. Dacă vrei să-ţi arăt dă-mi PM.

Păi, în PC-ul tău trebuie să fie instalat un program „Movie Maker”, dacă nu instalează-l de aici (click), după ce-l instalezi, intri în el, bagi acolo filmul (îl poți și edita, frumos, orice) iar după ce ai terminat intri la Save As (sau ceva de genu) și trebuie să scrie acolo ceva de 1080p.

Păi, în PC-ul tău trebuie să fie instalat un program „Movie Maker”, dacă nu instalează-l de aici (click), după ce-l instalezi, intri în el, bagi acolo filmul (îl poți și edita, frumos, orice) iar după ce ai terminat intri la Save As (sau ceva de genu) și trebuie să scrie acolo ceva de 1080p.

Ca să le facă HD îi trebuie mai întâi nişte plugin-uri. Caută pe Google „Movie Maker HD plugins”. Depinde şi de Windows-ul pe care-l ai.

Ca să le facă HD îi trebuie mai întâi nişte plugin-uri. Caută pe Google „Movie Maker HD plugins”. Depinde şi de Windows-ul pe care-l ai.

Dai, quote cand sa intru pe messenger.

Neata!

Abia am ajuns acasa, imi fac un dush si ne vedem in game.

Ce se mai misca pe aici ?

Ce fac baieti si sotia mea Ghambyta?

Salutari prietene. Te-ai intors din vacanta? :X

Salutari celorlalti, am si niste intrebari:

1. Ce este "HA" despre care am vazut ca vorbiti?

2. De ce si-au dat demisia colegi nostri?

3. Ce faceti? Care facem spam?:))

Salutare tuturor. Ce faceți? Nimeni pentru 'Cabbie of the Weekend'? Liniște în joc. :))

Schimbă-ţi numele, e urât aşa.

1. Ce este "HA" despre care am vazut ca vorbiti?

2. De ce si-au dat demisia colegi nostri?

3. Care facem spam?21.gif

1. Hitmen Agency.

2. Diverse motive.

3. Eu.

A fost foarte frumos noi locuri, noi oameni totul era schimbat, pacat ca a fost prea scurta. UNGURI sunt cei mai prosti soferi.

Ungurii și rușii, apropo, ție îți plac ungurii?

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic