Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce drastic e noul regulament sa avem grija la spam, faceti posturi la cel de lungi ca aceasta al meu.

Da, o sa încercăm să facem posturi cât mai lungi, ca al meu, pentru a nu fi considerate posturi aiurea și să ne trezim cu sancțiunea in-game.

:))

Imi iau la revedere de la discutiile scurte si seci dintre noi, sper ca le vom putea continua totusi pe forum. Deja mi se pare ca B-Zone se transforma in Romania (avem voie sa facem din ce in ce mai putine lucruri). Se pare ca va fi maxim 1 post pe zi de fiecare in acest topic... :(

Edited by Kevinster

Imi iau la revedere de la discutiile scurte si seci dintre noi, sper ca le vom putea continua totusi pe forum. Deja mi se pare ca B-Zone se transforma in Romania (avem voie sa facem din ce in ce mai putine lucruri). Se pare ca va fi maxim 1 post pe zi de fiecare in acest topic...

Ai omis ceva B-zone se afla in Romania.

Ce frumos e noul update.

Imi iau la revedere de la discutiile scurte si seci dintre noi, sper ca le vom putea continua totusi pe forum. Deja mi se pare ca B-Zone se transforma in Romania (avem voie sa facem din ce in ce mai putine lucruri). Se pare ca va fi maxim 1 post pe zi de fiecare in acest topic... :(

Nu dramatiza, doamne fereste. Cum sa facem doar 1 post pe zi aici? Pai intru in greva. Cat timp nu facem posturi dalea de 3 cuvinte nu patesti nimic. Cel putin asta a spus la regulament intern.

ON: Regulamentul asta nou, nuprea imi place. In schimb update-ul este supeer. Chesti foarte folositoare, si foarte foarte bine gandit! Felicitari celor care au depus munca necesara indeplinirii acestui lucru.

=)) Corect nu am ce zice, de cand cu noul regulament la spam e cam liniste pe aicea.

Normal ca e liniste, deoarece trebuie sa facem posturi mult mai complexe pentru a nu fi sanctionati.

Apropo corect este "aici" nu ''aicea''.

Posturi complexe, când ai de gând să termini cu inactivitatea?

Astazi a ajung tatal meu in Franta si a mers sa vada, maine afla de ce naiba nu i-au bagat banii cand defapt la el trebuia sa-i bage primul.

"Staua e, numai una, ne facem de ras cu ea in toata lumea". Forta Dinamo!

Noapte buna baieti, sper sa fie zi usoara maine.

Apropo este Steaua, mult superioara cateilor.

Noapte buna, sa ai vise placute!

"Staua e, numai una, ne facem de ras cu ea in toata lumea". Forta Dinamo!

Noapte buna baieti, sper sa fie zi usoara maine.

Cu ce vă face de râs Steaua? Că ne ridică nivelul campionatului nostru? Că suntem mai buni decât oricare altă echipă din România şi nu numai?

#Noapte bună Silviu.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic