Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cu ce vă face de râs Steaua? Că ne ridică nivelul campionatului nostru? Că suntem mai buni decât oricare altă echipă din România şi nu numai?

#Noapte bună Silviu.

Numai adevar scrie tastatura ta.

Daca nu era Steaua fotbalul romanesc nu mai avea nici un farmec.

http://www.220.ro/sp...3-5/tRUI0uj4XO/

@Sper că e de ajuns, sunt prea obosit ca să caut mai multe.

As fi vrut sa o vad pe Dinamo luand grupele Europa League, intorcand de la 2-0 in tur situatia si castigand la penalti, batand-o pe Chelsea cu 1-0.

Va reamintesc ca este singura echipa romaneasca care a castigat Cupa Campionilor Europeni.

As fi vrut sa o vad pe Dinamo luand grupele Europa League, intorcand de la 2-0 in tur situatia si castigand la penalti, batand-o pe Chelsea cu 1-0.

Va reamintesc ca este singura echipa romaneasca care a castigat Cupa Campionilor Europeni.

A câștigat în perioada comunistă, echipa fiind susținută de Familia Ceaușescu. Bagă altă fisă.

@Singura echipă din Europa care a întors un rezultat de 3-0 și a câștigat la penalty.

@Sper că e de ajuns, sunt prea obosit ca să caut mai multe.

Ca ORICARE echipă de fotbal, ai parte de victorii, înfrângeri respectiv egaluri. Exemplu: Barcelona, şi-a luat-o de la Celtic cu 2-1, de la Bayern cu 4-0 parcă, Real Madrid şi-a luat-o de la Borussia şi tot aşa... nu e normal să ai şi înfrângeri? Anyway, trecutul e trecut, priveşte prezentul, Steaua = Campioni.

A câștigat în perioada comunistă, echipa fiind susținută de Familia Ceaușescu. Bagă altă fisă.

@Singura echipă din Europa care a întors un rezultat de 3-0 și a câștigat la penalty.

E o diferenta sa joci cu Avantu Baia Sprie si sa joci cu Ajax.

In fine, tu mi-am aratat rezultate acelea de acum 100 de ani. Si toata lumea arata acele rezultate cand au ceva cu Steaua, pentru ca asa sunt romanii.

Barcelona a pierdut cu 7-0 in fata lui Bayern, dar nu cred ca peste 5 ani o sa spuna toata lumea despre asta, deoarece spaniolii vad ca aduce o mandrie tarii prin rezultatele pe care le face. Romanii vor ramane la aceeasi poezie si daca ar fi sa castige Steaua UCL anul viitor.

Neata.O sa intru si eu in game acuma.DINAMO !!!!!!!!!!!**** STEAUA

Neata, intru si eu imediat in game.

Neata baieti. Incercati sa faceti posturi mai lungi, nu moare nimeni daca stati un minut in plus ca scrieti inca cateva chestii.

@uSp, Da, o fi steaua buna acum, dar nu uita, ca pana acum vreo 1-2 ani, dinamo era cea mai buna echipa. A fost o perioada de ani buni cand steaua nu lua nimic. Cum ai zis si tu, fiecare echipa are perioadele ei, ai rabdare sa-si revina dinamo, si sa vezi cum se da la fund steluta.

P.S: Asta e ultimul meu post legat de steaua/dinamo.

Salut, ce mai faceti??

Astia de la Steaua nu prea se pricep la poze. :| Ma uit la poza asta si cand vad cat ne nab era ala care a facut-o ma gandesc ca e facuta de MM Stoica.

Neata si tie vad ca nu prea mai faci spam.

Nu mai fac deoarece nu vreau sa fiu sanctionat.

Pacat ca ai iesit din clan, faceam spam acolo.

Nu imi pare rau deloc ca am plecat din clan este mult mai bine asa.

Este alegerea ta, eu doar spuneam ca nu mai putem face spam pe aici.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic