Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am intrebat doar daca i plac manelele, cu ce am gresit?

Ai gresit, ai pronuntat cuvantul care incepe cu C si se termina cu IOARA. Totusi.. nu fi asa rau, daca si tu ai fi fost de culoare nu te-ai fi simtit bine sa iti fi zic cineva asa.

Din Pitesti sunt ^_^

Frumos oras, am fost pe acolo,puls ca am auzit lucruri bune despre Pitesti. Sunt si fete frumoase acolo :>

Ai gresit, ai pronuntat cuvantul care incepe cu C si se termina cu IOARA. Totusi.. nu fi asa rau, daca si tu ai fi fost de culoare nu te-ai fi simtit bine sa iti fi zic cineva asa. Frumos oras, am fost pe acolo,puls ca am auzit lucruri bune despre Pitesti. Sunt si fete frumoase acolo :>

1. Da, asa-i ..nu e vina lor ca sunt de culoare sau nu ..pur si simplu, asa a fost sa fie, nu au ales ei.

2. Da, e frumos Pitestiul.. iar in privinta fetelr, sunt pareri impartite :D

@, - Nu ai fost in-game. Dar Daniel a spus sa facem posturi la discutii mai mari de 10 cuvinte sau primim FW in joc.

# - Nebunie in seara asta pe Taraf FM, DJ-u nici nu putea sa pronunte Emerad, Sheeter. Va urez noapte buna si bafta la comenzi.

am inteles, ma bucur ca mai exista si oameni buni pe lumea asta si chiar iti multumesc de atentia accordata :*

Edited by Sexy CaLdeR

@, - Nu ai fost in-game. Dar Daniel a spus sa facem posturi la discutii mai mari de 10 cuvinte sau primim FW in joc.

# - Nebunie in seara asta pe Taraf FM, DJ-u nici nu putea sa pronunte Emerad, Sheeter. Va urez noapte buna si bafta la comenzi.

Ai gresit, ai pronuntat cuvantul care incepe cu C si se termina cu IOARA. Totusi.. nu fi asa rau, daca si tu ai fi fost de culoare nu te-ai fi simtit bine sa iti fi zic cineva asa.

Eu daca as fi tigan m-as omora.

Am iesit noapte buna mai vorbim maine.

Noapte buna tuturor !

* “Chiar daca esti foarte talentat si depui si mult efort, pentru unele rezultate este nevoie de mai mult timp: nu o sa primesti un copil dupa o luna chiar daca o sa ai 9 femei insarcinate.”

Noapte buna baieti, m-am saturat de atatea comenzi.

# - A fost super caterinca pe Taraf FM, mai trebuie sa organizam si maine. " De la Chendal pentru toti colegii sai din San Fierro Taxi ".

LOL?!?!? Ai primit dedicatie pe Taraf FM? Cum ai facut asta? E super tare.

Buna dimineata, baieti! Ieri am intrat in factiune si sper sa ne intelegem foarte bine!

Yesssss, s-a bagat si update-ul cel mai nou pe RPG2!

- Aici confirm panarama de pe Taraf aseara... vai de capu' meu ce-am mai ras =))

LOL?!?!? Ai primit dedicatie pe Taraf FM? Cum ai facut asta? E super tare.

WTF!.. E simplu :)) Stai si tu deseara cu noi sa vezi dedicatii :)).

Neataa baii (:|

M-a trezit curieratuu :-L...

Edited by JusTmRs

Buna dimineata, baieti! Ieri am intrat in factiune si sper sa ne intelegem foarte bine!

Yesssss, s-a bagat si update-ul cel mai nou pe RPG2!

- Aici confirm panarama de pe Taraf aseara... vai de capu' meu ce-am mai ras =))

"Dedicatzie pentru fratele meleu Chendal, tarap tarap! Dedicatzie din partea lui pentru colejii looi din SAN FIERRO TAXI! TARAM TARAM! Baga muzicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...."

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic