Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Se pare ca acesta este ultimul meu post aici. Vreau sa imi cer scuze daca am jignit pe cineva sau gresit cu ceva, sper sa ramaneti uniti si sa duceti factiunea cat mai sus. Am intalnit aici oameni exceptionali, nu ii enumar pentru ca pot uita pe cineva si nu vreau sa se supere nimeni, se stiu ei care. Ramaneti cu bine. Multa bafta SF Taxi!

Din pacate sau din fericire pentru unii acesta estu ultimul meu post in aceasta factiune. M-am simtit minunat, a-ti fost niste colegii de treaba si sunteti niste oameni cu care poti sa discuti, va multumesc ca m-ati suportat, si vreau sa imi cer scuze daca am gresit cu ceva sau daca am jignit pe cineva. Sper sa tinem legatura, Tomy ai fost un lider foarte bun, sper sa continui tot asa :*

Parca mi-am scris testamentu..

Neatza lumee!
In sfarsit, m-am trezit si eu din betie ;) damn, o noapte lunga.

anyway, din ultimul update, se pare ca a fost adaugata o comanda /tx <msg>, care o putem folosi sa discutam cu toate factiunile de taxi, (respectiv: SF-LS-LV)

Da, in privinta asta, /tx ar primi un dislike,

Insa, daca putem privii o parte buna, Ne putem anunta pe /tx unde sunt radarele amplasate, putem cere un posibil ajutor/mech.

Buna dimineata,

Welcome celor noi veniti in factiune, stiu ca o sa ne intelegem bine.

De asemenea, asa cum a precizat si Tomyy, daca aveti nelamuriri, totdeauna puteti pune o intrebare.

Success la comenzi.

Mda, urâtă treabă.

0 % - noroc.

100 % - furaţi.

Cam aşa se manifestă arbitrajul contra noastră de fiecare dată când avem câte un meci important. 2 henţuri clare la marginea careului neacordate, trage portarul lor de timp din minutu' 2 => Stăm acasă încă 4 ani, vedem mondial la TV.

Umm, hei ! As vrea sa cer scuze lui Bogda si Tomyy pentru ca nu am fost online cand trebuia (Ora obligatorie 20.11.2013 - 20:00-21:00) dar am fost la Carrefour sa imi aduc laptopul de la reparat, din pacate l-am primit mai stricat decat atunci cand l-am dat...mda...sii in rest, voi ce mai faceti ? <3

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic