Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cum fiecare poveste frumoasa are un final, asa are si a mea in SF Taxi. Cand am intrat in aceasta factiune am vrut doar sa ajung la rank 3 si sa plec, insa se pare ca am rezistat chiar pana la rank 6 cu tot cu cele 5 sau 4 FW-uri, eu consider ca prin asta am demonstrat perseverenta si ca prietenii mei ma injurau daca plecam. Aveti grija de voi, va pupa '69!

Gheran, sper sa nu stergi cu buretele chiar tot ce am facut eu si prietenii mei si sa ai grija de factiunea noastra preferata, multa bafta, o sa ai nevoie!

Gold, ai grija de tine, de acum nu mai are cine sa-ti schimbe apa! :*

Rexxar,Goosty,Mihaitzza, faceti-ma mandru!

PWP!

Cum fiecare poveste frumoasa are un final, asa are si a mea in SF Taxi. Cand am intrat in aceasta factiune am vrut doar sa ajung la rank 3 si sa plec, insa se pare ca am rezistat chiar pana la rank 6 cu tot cu cele 5 sau 4 FW-uri, eu consider ca prin asta am demonstrat perseverenta si ca prietenii mei ma injurau daca plecam. Aveti grija de voi, va pupa '69!

Gheran, sper sa nu stergi cu buretele chiar tot ce am facut eu si prietenii mei si sa ai grija de factiunea noastra preferata, multa bafta, o sa ai nevoie!

Gold, ai grija de tine, de acum nu mai are cine sa-ti schimbe apa! :*

Rexxar,Goosty,Mihaitzza, faceti-ma mandru!

PWP!

Alex, imi pare rau ca pleci de langa noi dar. Chiar daca nu am apucat sa ne cunoastem mai bine, mie imi pare rau. Sper sa iti calc pe urme, toti speram asta. Succes in continuare si sa ajungi mai sus de atat asa cum ai facut-o pana acum.

Bafta Alex69, imi pare rau ca parasesti factiune, ai grija de tine si succes in continuare. Ai fost un sub-lider bun.

Clanul official TLG dupa RPG2 va ureaza un 1 Mai fericit!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic