Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

- zilele in care se poate cere invoire de la raport sunt in primele 2 zile a saptamanii in curs, adica Sambata si Duminica! Desigur, trebuie sa aveti si un motiv intemeiat! Daca observ ca pe timpul saptamanii faceti comenzi, sau sunteti in joc si va jucati, invoirea se va anula si veti fi si sanctionati .
Bagati la cap !

Salutare tuturor! De astazi voi fi noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba cat mai buna impreuna.

Multumesc Gheran pentru sansa acordata si sper sa nu dezamagesc.

Salut tuturor !

Le urez bun venit celor noi, sper să rămâneți alături mult timp !

Mai am săptămâna viitoare puțin încarcată la liceu și apoi mă pun să fac rapoarte mai bune.

Am o mare nelamurire, de ce nu mai sunt in aceasta factiune ?

Aseara am primit invite, si eram.\

La pranz am intrat de pe PC-ul meu si eram.

Acum sunt in INTERNET CAFE si imi arata : FP [0/60] Faction [ None ] . De ce ?

Am o mare nelamurire, de ce nu mai sunt in aceasta factiune ?

Aseara am primit invite, si eram.\

La pranz am intrat de pe PC-ul meu si eram.

Acum sunt in INTERNET CAFE si imi arata : FP [0/60] Faction [ None ] . De ce ?

S-a dat RollBack la server,vei primi invite diseara!Stai linistit;)

Gheran imi pare rau ca am postat in acel topic dar eram disperat si speriat ca nu mai sunt in factiune si te rog mai acorda-mi o sansa scuze dar am reactionat fara creier.Te rog mai acorda-mi o sansa m-am simtit foarte bine in factiune cat am stat in ea si o respect foarte tare si pe tine si te rog mai acorda-mi o sansa nu se va mai intampla si fac orice sa fiu din nou in factiune.

Edited by GANSTER700

Gheran imi pare rau ca am postat in acel topic dar eram disperat si speriat ca nu mai sunt in factiune si te rog mai acorda-mi o sansa scuze dar am reactionat fara creier.Te rog mai acorda-mi o sansa m-am simtit foarte bine in factiune cat am stat in ea si o respect foarte tare si pe tine si te rog mai acorda-mi o sansa nu se va mai intampla si fac orice sa fiu din nou in factiune.

Nu crezi ca ar fi trebuit sa ii trimiti un PM pe forum inainte de a posta in topicul "Sanctiuni" + topicul "Discutii" ? Nu te'am cunoscut cat timp ai stat in factiune si in acest moment membrilor din SF Taxi ne'ai dat dovada de neatentie.

Una si cu una fac doua! Felicitari celor ce au fost promovati in aceasta seara la gradul de rank 2. P.S Multumim Gheran pentru scutirea de raport'uri. SF Taxi iti ureaza un calduros "La multi ani!" :*

Edited by Franks

Multumim frumos Gheran la multi ani si tie, super idee cu raportul scutit in aceasta saptamana. Poate cu aceasta ocazie facem si un mic eveniment intre membrii factiunii ceva simplu si scurt gen Paintball.

Din cauza ca azi o sa se faca o gramada de spam si +1 in acest topic, o sa il inchid, daca aveti ceva de intrebat legat de joc, dati-mi PM.

Salutare tuturor. Bine v-am gasit! De astazi sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem bine.

Sunt BadDarck,nu imi pot schimba numele de pe forum ca cica mai are cineva un nume asemanator cu al meu,am sa ma gandesc ce nume sa pun. Noapte buna!

Salut ba, eu tocmai am venit acasa si ma doare capu ingrozitor, ne vedem in game peste vreo 8-10 ore

Ce liniste e pe aici. Daca tot ma plictiseam, ma gandeam sa va arat ceva, celor de Rank 3.

Rank 3 :

Tineti minte ?

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic