Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bafa Gheran in viata reala, cum ai zis si tu, toti avem o viata... Ai fost si vei ramane un lider exceptional. Remember Gheran

dar sa nu uitam totusi si noi ca avem o viata in spatele acestui joc

Inainte de a-ti ura bafta si succes in continuare , vreau sa subliniez ceea ce ai spus mai sus ! Ai zis multe prin asta , sa nu uitam ca e doar un joc , la urma urmei o pierdere de timp .

Ce pot sa iti spun , nu te-am cunoscut indeajuns de bine , si regret asta , sigur aveam ceva de invatat de la tine .

Iti urez succes in viata (reala) si e de apreciat ca lucrezi la 21 de ani .

Tine-o tot asa !

Gheran ,cel mai bun leader, pe cand altii ziceau ca nu sunt pregatit la lvl 5 pentru o factiune,Gheran mi-a dat o sansa si uita ca acum am rank 3! Gheran Succes in continuare si nu te vom uita NICIODATA! :((:((:((

Baftã mai departe Gheran! Îmi pare rau cã nu vei mai fi liderul nostru dar viața reala conteazã mai mult. Ai fost unul dintre CEI MAI BUN lider, ne vei lipsi! Spor la muncã si sa ai grijã de tine! Te pupã Curaj!

Si iata ca o venit momentul cand trebuie sa imi iau si eu adio de la voi. Un adio care nu o sa fie adio de final, o sa ne mai vedem pe parcurs. Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine, la bine si la greu, celor care le-o placut, care nu le-o placut. Am incercat sa fac din aceasta factiune una de top, activa si eu zic ca in astea 2 luni jumate cand am fost alaturi de voi am reusit. Imi pare rau ca din cauza lucrului trebuie sa renunt, dar sa nu uitam totusi si noi ca avem o viata in spatele acestui joc. Va multumesc inca o data tuturor si bafta mai departe.

Imi pare foarte,foarte rau ca faci acest pas, Gheran. Am incercat sa te cunosc cat de cat, din cate am observat ca esti un baiat glumet, tot timpul atent cu membrii tai si in acelasi timp foarte drastic.

Mi-a facut placere sa fi liderul meu!

P.S De cand a renuntat Vince la functia sa de sub lider, s-a cam dus pe "apa sambetei" factiunea.

Edited by Franks

Si iata ca o venit momentul cand trebuie sa imi iau si eu adio de la voi. Un adio care nu o sa fie adio de final, o sa ne mai vedem pe parcurs. Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine, la bine si la greu, celor care le-o placut, care nu le-o placut. Am incercat sa fac din aceasta factiune una de top, activa si eu zic ca in astea 2 luni jumate cand am fost alaturi de voi am reusit. Imi pare rau ca din cauza lucrului trebuie sa renunt, dar sa nu uitam totusi si noi ca avem o viata in spatele acestui joc. Va multumesc inca o data tuturor si bafta mai departe.

Succes in viata reala, pacat ca trebuie sa lasi liderul, dar asta e.. fiecare cu ale lui , succes inca odata, sper sa ne mai auzim .

GF Gheran, on 16 Jul 2014 - 6:49 PM, said:

Succes si imi pare rau ca pleci iti multumesc ca mi-ai acordat sansa ca la nivelul 5 sa intru intr-o factiune.

Bine v-am gasit! Sper sa ne simtim bine impreuna si sa ne intelegem minunat.

Bine ai venit ! Sunt sigur ca te vei acomoda repede printre noi si ca ne vom intelege de minune .

Iti urez succes in noua ta functie !

Felicitari !

Salut HelperR bine te-am gasit sper sa faci o treaba buna si sa nu ma dezamagesti !

Felicitari pentru functia de lider nab mic! Sper sa te acomodesti cat mai repede si sa nu ne dai fw:))!

Felicitari si tie Helper pentru functia de sublider, sper sa ne intelegem de minune si si sa nu existe conflicte! Pwp

Edited by Curaj Legend

Neatza tuturor! Daca cineva imi zice sa il duc undeva si imi zice sa il astept, iar apoi imi zice sa il duc in alta parte sunt 2 comenzi pa acelasi player. mai pun la raport ambele poze sau doar una ?

Neatza tuturor! Daca cineva imi zice sa il duc undeva si imi zice sa il astept, iar apoi imi zice sa il duc in alta parte sunt 2 comenzi pa acelasi player. mai pun la raport ambele poze sau doar una ?

Salut si tie, Daca lai dus in 2 locati diferite da se pun ambele poze la raport.

Azi 18.07.2014 ora 19:50 Activitate Obligatorie. sa veniti cati mai multi!

Today 18.07.2014 Time : 19:50 p.m is an Obligatory activity.!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic