Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata all, am sa postez si aici sa vedeti cu toti sa nu aud dupa ca nu am stiut, ca nu am aflat :

Maine 20.07.2014, ora 21:00 Sedinta, Prezenta Obligatorie.

Tomorrow 20.07.2014, Time: 21:00 p.m Meeting, Is an present Obligatory

Salut all am sa postez si aici sa vedeti cu toti ca poate ati uitat de aceasta activitate :

Nume in joc: Franko.

Rank: Cabbie.

Sedinta / Activitate: Activitate.

Data si ora: 21.07.2014 ora 19:00.

Locatia: Paintball arena.

Premiu: 10.000$

Alte precizari: Vor fi mai multe runde, aproximativ 4-5.Va astept in numar cat mai mare!!

Prezenta nu este obligatorie insa conteaza la rank up, activitate din partea voastra. si munca in colectiv.

Edited by Gabriel xD

Baietii care ma ajuta si pe mine,am instalat acuma gta-u pe un laptop si cand dau acolo pe samp la server sa dau connect nu se intampla nimic:)),stie careva cum sa rezolv?

Baietii care ma ajuta si pe mine,am instalat acuma gta-u pe un laptop si cand dau acolo pe samp la server sa dau connect nu se intampla nimic:)),stie careva cum sa rezolv?

SkeryY ori nu e bun GTa-ul care lai instalat ori este de la hard asa imi facea si mie pe Pc vechi si la mine a fost de la Hard,..

Nu cred ca e de la hard ca m-am mai jucat samp pe acest laptop,incerc acuma sa il reinstalez poate o sa mearga.

edit:Stie cineva cum sa fac ca atunci cand apas gen f5 sa nu mai imi ia functie.Adica eu acuma daca apas f5 mi se inchide netu,as vrea sa fie f5 normal nu acele functii.

L-am reinstala si nu merge,aceasta problema o am :

Edited by SkeriY

Nu cred ca e de la hard ca m-am mai jucat samp pe acest laptop,incerc acuma sa il reinstalez poate o sa mearga.

edit:Stie cineva cum sa fac ca atunci cand apas gen f5 sa nu mai imi ia functie.Adica eu acuma daca apas f5 mi se inchide netu,as vrea sa fie f5 normal nu acele functii.

L-am reinstala si nu merge,aceasta problema o am :

Iti propun sa reinstalezi gta, sa bagi din hodlum carckul si instaleaza Sa:mp de pe www.sa-mp.com . Altfel nu stiu cum sa te ajut..

Driver-ul de la placa video este instalat ? In caz ca este instalat, incearca sa ii faci un update. Verifica daca ai ultima versiune de DirectX, Net Framework ( recomand 4.0 ) si Microsoft Visual C++

Driver-ul de la placa video este instalat ? In caz ca este instalat, incearca sa ii faci un update. Verifica daca ai ultima versiune de DirectX, Net Framework ( recomand 4.0 ) si Microsoft Visual C++

am rezolvat-o mersi mult. era driveru de la placa video ,trebuia update

Salut all am zis sa postez si aici ca sa vada toata lumea :

Regulamentul a fost imbunatatit. Pentru mai multe informatii click aici! => schimbarea este la Joburile secundare.

Raportul de activitate a fost imbunatatit. Pnetru mai multe informatii click aici! => Schimbarea este la rank 3 si rank 4

Aveti 24 de ore sa va schimbati Jobul, daca maine la aceasta ora nu il aveti schimbat o sa primiti FW

Edited by Gabriel xD
Update

Regulament Forum

- orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

Cine mai posteaza cuvinte de genul "Salut", "Buna ziua", sau cuvinte asemanatoare va fi sanctionat. Minimul este de 10 cuvinte intr-o postare.

Edited by HeLpErr

Vreau sa le urez bun venit celor noi . Sper sa ne intelegem de minune .

Si acuma o poza de 'legenda' zic eu , o comanda de 1260 $ : http://imgur.com/zzJcbym

L-am plimbat pe Thnud3r cam 30 de minute :)) . Nu se mai oprea din dat comenzi : du-ma sf , apoi ma plimbi in lv 10 minute , apoi in ls :)) doamne..a fost dragut . Sper sa prindeti si voi asa comenzi :)) .

Inca odata welcome celor noi !

@, inceteaza cu aceste posturi ''Buna dimineata'' , ''Salut'' ai grija , aici se posteaza doar daca ai nevoie de ajutor, ajuti pe cineva , ai o nelamurire etc.

Welcome celor noi, sper sa va simtiti bine, sa stati cat mai mult pe la noi si sa facem din SF Taxi cea mai activa factiune de pe server. Va doresc succes in cariera de taximetrist.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic