Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Si despre ce vrei sa vorbim?De toate crimele petrecute,de Rusia ca nu le ajunge teritoriul si vin peste Ucrainienii,s-au despre noi care suntem o tara care nu stim sa fim organizatii.Toate tarile sunt foarte civilizate,noi suntem la ani lumina de civilizatie.

Edited by FreeDub15

Am dat azi cel mai tare fail la rob: eram in SF si ne-au bubuit niste civili masina nici in 50 de metri de banca. Si ca sa fie treaba buna, eu nu am facut nicio poza pentru dovezi. :))

Si nu v-a aparut sa da-ti call?Daca iti aparuse dadeai idu si faceai blacklist.

Bafta in continuare, FreeDub15.

Edited by Fab

Salut tuturor. Ia că după 7 zile de pauză fără PC am revenit și eu. Văd că s-au întâmplat destule în absența mea. În primul rând le urez multă baftă în continuare celor ce ne-au părăsit și anume, kk2k, Party., Shaco., FreeDub15, Exemplu, Polonic și în special fostul nostru sub-lider Daniel! În al doilea rând aș dori să le spun celor noi să fie atenți la ce vor face în această facțiune și dacă au orice întrebare să ne întrebe pe /f pentru că vă vom răspunde, bineînțeles întrebări despre facțiune nu altceva. În al 3-lea rând felicitări slatina pentru rang-ul obținut (2) și tie ShoKaru pentru al tău (3). Felicitări înca o dată! Ne vom auzi în game ceva mai târziu!!!

Deoarece ultima mea activitate anunțată pe forum nu s-a mai organizat mă voi revanșa acum. Mâine la ora 16:00 vă aştept în HQ pentru o activitate surpriză! Cei ce nu pot veni, nu este nevoie să faceți cerere de învoire, nu este o activitate obligatorie. Pentru mai multe detalii, vizitați topicul respectiv. http://forum.b-zone.ro/topic/230023-san-fierro-taxi-sedinte-si-activitati-meetings-and-activities/?p=3534135

Edited by Botys Ghytza

Deoarece ultima mea activitate anunțată pe forum nu s-a mai organizat mă voi revanșa acum. Mâine la ora 16:00 vă aştept în HQ pentru o activitate surpriză! Cei ce nu pot veni, nu este nevoie să faceți cerere de învoire, nu este o activitate obligatorie. Pentru mai multe detalii, vizitați topicul respectiv. http://forum.b-zone.ro/topic/230023-san-fierro-taxi-sedinte-si-activitati-meetings-and-activities/?p=3534135

De-abia astept sa aflu care este "surpriza", cel mai probabil voi participa si eu.

Eu am iesit, ne auzim maine la eventul "surpriza".

De-abia astept sa aflu care este "surpriza", cel mai probabil voi participa si eu.

Eu am iesit, ne auzim maine la eventul "surpriza".

Va rog sa nu mai scrieti chestii de genul "Deabea astept" sau "Eu ies, ne vedem maine". Veti fi sanctionati strict daca in momentul in care postati nu postati ceva mai intelligent si nu doar posture pentru +1.

Sa stiti ca e foarte usor de dat un TC la acest topic pentru a va linisti.

Buna seara ! Va rog sa ma scuzati pentru activitatea mea din aceasta saptamana. Dupa ce sambata noapte m.am distrat intr.un club si duminica seara ma lua somnu' la sedinta ( probabil ca a fost observabil... ) s.a prins o laringita foarte urata de mine. Luni si marti am fost la scoala ca un mos cu mucii la nas si dupa masa in autobuz ma lua somnul... iar. De miercuri n.am mai fost la scoala dar nici pe joc nu am putut intra sa reusesc sa fac raportul... am incercat eu de vreo 2 ori dar in 10 min. ma dureau ochii ingrozitor si eram obligat sa ma pun in pat. Acum sunt in pat pe siropuri si antibiotice, multumesc doctoritei ca nu mi.a dat ceva injectabil. In concluzie: nu pot sa postez raportul. Scuzati-ma ! Iar daca v.am plictisit cu povestea mea de cateva zile scuzati-ma din nou! SF Taxi rullz!

EDIT: Daca ma fac bine pana sambata sau duminica o sa incerc sa postez raportul.

De pe telefonul mobil.

Cu stima, SGalaxyS4.

Edited by SGalaxyS4

Buna seara ! Va rog sa ma scuzati pentru activitatea mea din aceasta saptamana. Dupa ce sambata noapte m.am distrat intr.un club si duminica seara ma lua somnu' la sedinta ( probabil ca a fost observabil... ) s.a prins o laringita foarte urata de mine. Luni si marti am fost la scoala ca un mos cu mucii la nas si dupa masa in autobuz ma lua somnul... iar. De miercuri n.am mai fost la scoala dar nici pe joc nu am putut intra sa reusesc sa fac raportul... am incercat eu de vreo 2 ori dar in 10 min. ma dureau ochii ingrozitor si eram obligat sa ma pun in pat. Acum sunt in pat pe siropuri si antibiotice, multumesc doctoritei ca nu mi.a dat ceva injectabil. In concluzie: nu pot sa postez raportul. Scuzati-ma ! Iar daca v.am plictisit cu povestea mea de cateva zile scuzati-ma din nou! SF Taxi rullz!

EDIT: Daca ma fac bine pana sambata sau duminica o sa incerc sa postez raportul.

De pe telefonul mobil.

Cu stima, SGalaxyS4.

Însănătoşire grabnică! Să te faci bine şi să revii pe game. Poate vei putea să postezi raportul.

De pe telefonul mobil.

Cu stima, SGalaxyS4.

Urat daca inca nu ai reusit sa iti faci raportul. Eu ti-as fi sugerat sa faci o cerere de inactivitate daca te simteai chiar asa de rau incat sa nu poti sa faci comenzile.

Anyway, eu ma bag la somn, nu uitati: maine la 20:00 sedinta.

P.S.: Pentru ca imi place sa ma laud: Azi am castigat un Burrito nou la un event!

Edited by Fab

Baieti.. nu o sa ne mai vedem un timp pe samp pentru ca mi s-a stricat pc-ul :)) aseara cand vorbeam cu Lucyan si cu Tortuga pe skype dintr-o data mi s-a facut ecranul negru si nu am mai reusit sa intru pe el il duc maine la reparat sper sa fie gata cat mai repede :D bafta la comenzi!

Baieti.. nu o sa ne mai vedem un timp pe samp pentru ca mi s-a stricat pc-ul :)) aseara cand vorbeam cu Lucyan si cu Tortuga pe skype dintr-o data mi s-a facut ecranul negru si nu am mai reusit sa intru pe el il duc maine la reparat sper sa fie gata cat mai repede :D bafta la comenzi!

Reparati PC-ul cat mai repede nab. Come back fast !!!

Mda... Se pare că domnul DarreN a decis să mă demită pentru lipsă de respect față de un rang superior. Felicitări, Relax, repede cu pm la DarreN .., dar nu e problemă. Vedem ce zice Kelton la plângerea pentru DarreN.

Se pare că din nefericire dintr-o prostie mică vă părăsesc ...

Au trecut peste 2 luni aici și m-am simțit extraordinar, nu știu cum am rezistat dar am făcut-o .. :))

Gabriel.xD tu ești singurul căruia îi mulțumesc, pentru că fără tine eu nu eram aici și nu aveam o șansă să cunosc așa oameni.

Mereu pentru mine această facțiune va fi ca o casă și nu voi uita de unde am plecat. Îmi voi aduce aminte mereu de voi și de vremurile când eram un începător.

Le mulțumesc oamenilor care au fost alături de mine, cu care am putut vorbi, cu care mă înțeleg și cu care am devenit prieten:

1. Cristi_Rider: Ești unul dintre cei mai de treabă membrii din această facțiune, m-am înțeles de la început foarte bine cu tine și înca am aceeași relație cu tine. Îți urez multă baftă și să ai grijă :*.

2. Goosty: Ce pot să zic Goosty, ești un băiat de treabă, nebun ca mine dar în sensul bun, știi să scoți un membru dintr-o stare foarte proastă și poți să-l faci să zâmbească. Mi-a făcut plăcere să te cunosc.

3. Zornet: Zornet, mi-a făcut plăcere să fim colegi, poate ne vom revedea într-o altă facțiune. Am avut noi unele divergențe pe parcursul șederii mele aici dar am trecut peste ele :*. Sper să iei sub-lider, așa cum ai merita de altfel!

4. LucyanTeq99: Am ajuns și la tine Luciferu meu :*. Nu aveam cum să te uit. Când Ghytza cerea un + la un post Lucifer se conforma și îmi dădea. Luciane, ești un băiat de treaba și foarte glumeț, nu am cum să uit momentele petrecute cu tine. Să ne auzim cu bine!

5. SmaraAndrey: La tine nab nu sunt prea multe cuvinte de spus dar întotdeauna când am avut probleme tu ai fost acolo să mă sprijini și să mă ajuți. Îți urez multă baftă și să ne revedem cu bine!

6. NeverBackDowN: Never, așa cum îți spuneam eu, ești nab ... ce naiba :)). Am avut noi unele divergențe la început dar ne-am înțeles pe parcurs. Mi-a făcut plăcere, vezi că sunt nab? ... Dacă nu ieșeam din clan acum vorbeam pe /c :))

Cei ce nu se află pe această listă nu înseamnă că nu am să vă duc dorul, ci doar că nu sunteți așa semnificativi ca cei 6 de mai sus.

DarreN, pe tine te-am lăsat ultimul, că așa ai facut și cu mine aseară la ședință. Cu tine m-am convins, îți spun sincer. Efectiv m-am convins de ce persoană ești. Am petrecut 2 luni alături de tine fiinduți membru și ești un băiat extrem de dur, neînțelegător dar totuși e de apreciat că în unele cazuri, doar în unele ești și cinstit. Cazul meu e unul din acelea. Oricum, totuși eu nu țin pică și îți urez baftă în continuare și ai face bine să îți schimbi atitudinea de membrii, altfel toți vor vrea să pleci.

Cam asta a fost de povestit după 2 luni. Vă mulțumesc tuturor, celor 6 persoane importante pentru mine. Daaar, stați liniștiți, poate revin, aștept răspunsul lui Kelton la plângerea pentru DarreN. Să sperăm că e în favoarea mea!

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic