Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bft Bot(ys).

Dar, asta e datoria lui Relaxx, sa aiba grija ca noi sa ne comportam cum trebuie :|. Plus, nu cred ca ai uitat cand i-ai dat pm lui DarreN si din aceasta cauza am luat AV pentru ca m-am luat de el, iar acum nu ma mai pot prezenta in fata lui asa cum ma prezentam la inceput.

Nici nu mai zic de fazele cu Seenzor, f0rms etc.

Oricum, eu nu tin ura ;) Good luck mai departe.

Mda, vad ca in ultimul timp au inceput sa iasa cat mai multi din factiune cu sau motiv, din prostie sau nu. Nu stiu care a fost treaba cu Botys dar, cel de aseara cu SGalaxyS4 a fost destul de urat. Deci pentru cei care au iesit din factiune, bafta in tot ce urmeaza sa faceti, chit ca v-am prins o saptamana in factiune mie mi-ati parut niste colegi de treaba si cu care puteam sa fac orice dar, asta e. ;)

Vad ca e o moda noua, sa ii faci post liderului cand te demite... Daca stii ca i-ai dat motive sa te demita postul ala este complet inutil, in plus, acum cand o sa aplici in alta factiune ceilalti lideri o sa afle despre trecutul tau si nu vor avea incredere sa te accepte. Cel putin eu nu as accepta pe cineva care a facut asta in trecut (si-a tradat liderul).

Succes mai departe!

@Botys Ghytza dupa ce ca ti-am acceptat post huntul atata timp, sa imi multumesti prin a mi te rasti la telefon ca vrei tu sa fac ceva si daca nu faci vorbesti cu Darren, si ce ma amuzat foarte mult a fost faza cu "NU GLUMESC", pai uite ca nici eu nu voi mai glumii cu unii dintre voi de acum, doar cu cine merita sa o fac, sa vedeti cum ar trebuii sa fie un rank 5+ cu adevarat, nu sa "stea dupa fundu vostru" sa va psotati rapoartele ca sa nu luati fw, sa va zica ca ati gresit, sa va faca activitati cat mai dese. Am tot promis eu ca ma voi inrai si nu voi mai fi "baiatul de gasca" care am fost pana acum. Uite cu ocazia asta o sa ma tin de promisiune.

Crezi ca imi e mie ciuda ca i-ai facut post lu Darren? Darren avea dovezi de la mine, si William a luat decizia asta, deoarece nici Darren nu face de capul lui in asemenea situatii "intime".

Vorba unui mare om, nemultumitului i se ia darul.

In acest caz darul a fost ca am fost om cu voi si v-am dat nas, si acum incepeti sa va rastiti la mine si sa va credeti superior unui rank mare. De acum va iau tot nasul si sa vedeti voi daca mai aveti tupeul numai sa scrieti cu Caps la telefon, asta sa fie clar.

Totusi, drum bun si poate o sa ajungi intr-o factiune unde calitatile tale sa se potriveasca, nu in taxi unde un cred ca te potrivesti, tu esti un baiat bun de gang sincer. Mult noroc si sper sa asculti sfatul meu.

Daca tot suntem la aceasta discutie, ii zic din nou lui sa inchida rapoartele, ca de ieri sunt deschise, iar voua ca a inceput eventul Taximetristul zilei. Doritorii pot posta comenzi facute in perioada Luni-Vineri (13.10 -> 17.10) pana vineri la ora 23:59 pentru a castiga mult doritul premiu de 20.000$.

Nu cred ca mai am ceva de adaugat pentru azi, daca mai e ceva va zic pe server.

Eram sa uit, nu uitati, duminica asta intre orele 18:00-21:00 (nu s-a hotarat inca) vom avea War 4 Fun cu School Instructors. Asa ca il rog din nou pe sa vorbeasca cu William, poate avem voie arms dealer in acel interval, macar rank 3+, iar de la voi vreau activitate cat mai mare, sa nu ne facem de ras contra lor. Am vazut multi ca se lauda ca au fost in nu stiu ce Gang si ca sunt extremi de buni la arme, vreau sa vad cu aceasta ocazie ca nu ati mintit.

Ne vedem pe server, iar de acum se schimba foaia, cine vrea sa mai glumeasca cu mine sa caute sa ma vada bine-dispus. Nu voi mai agrea glumele de prost gust, iar fiecare greseala va fi penalizata, fara avertizare!

Edited by S4F RelaXx

Mda... Se pare că domnul DarreN a decis să mă demită pentru lipsă de respect față de un rang superior. Felicitări, Relax, repede cu pm la DarreN .., dar nu e problemă. Vedem ce zice Kelton la plângerea pentru DarreN.

Se pare că din nefericire dintr-o prostie mică vă părăsesc ...

Au trecut peste 2 luni aici și m-am simțit extraordinar, nu știu cum am rezistat dar am făcut-o .. :))

Gabriel.xD tu ești singurul căruia îi mulțumesc, pentru că fără tine eu nu eram aici și nu aveam o șansă să cunosc așa oameni.

Mereu pentru mine această facțiune va fi ca o casă și nu voi uita de unde am plecat. Îmi voi aduce aminte mereu de voi și de vremurile când eram un începător.

Le mulțumesc oamenilor care au fost alături de mine, cu care am putut vorbi, cu care mă înțeleg și cu care am devenit prieten:

1. Cristi_Rider: Ești unul dintre cei mai de treabă membrii din această facțiune, m-am înțeles de la început foarte bine cu tine și înca am aceeași relație cu tine. Îți urez multă baftă și să ai grijă :*.

2. Goosty: Ce pot să zic Goosty, ești un băiat de treabă, nebun ca mine dar în sensul bun, știi să scoți un membru dintr-o stare foarte proastă și poți să-l faci să zâmbească. Mi-a făcut plăcere să te cunosc.

3. Zornet: Zornet, mi-a făcut plăcere să fim colegi, poate ne vom revedea într-o altă facțiune. Am avut noi unele divergențe pe parcursul șederii mele aici dar am trecut peste ele :*. Sper să iei sub-lider, așa cum ai merita de altfel!

4. LucyanTeq99: Am ajuns și la tine Luciferu meu :*. Nu aveam cum să te uit. Când Ghytza cerea un + la un post Lucifer se conforma și îmi dădea. Luciane, ești un băiat de treaba și foarte glumeț, nu am cum să uit momentele petrecute cu tine. Să ne auzim cu bine!

5. SmaraAndrey: La tine nab nu sunt prea multe cuvinte de spus dar întotdeauna când am avut probleme tu ai fost acolo să mă sprijini și să mă ajuți. Îți urez multă baftă și să ne revedem cu bine!

6. NeverBackDowN: Never, așa cum îți spuneam eu, ești nab ... ce naiba :)). Am avut noi unele divergențe la început dar ne-am înțeles pe parcurs. Mi-a făcut plăcere, vezi că sunt nab? ... Dacă nu ieșeam din clan acum vorbeam pe /c :))

Cei ce nu se află pe această listă nu înseamnă că nu am să vă duc dorul, ci doar că nu sunteți așa semnificativi ca cei 6 de mai sus.

DarreN, pe tine te-am lăsat ultimul, că așa ai facut și cu mine aseară la ședință. Cu tine m-am convins, îți spun sincer. Efectiv m-am convins de ce persoană ești. Am petrecut 2 luni alături de tine fiinduți membru și ești un băiat extrem de dur, neînțelegător dar totuși e de apreciat că în unele cazuri, doar în unele ești și cinstit. Cazul meu e unul din acelea. Oricum, totuși eu nu țin pică și îți urez baftă în continuare și ai face bine să îți schimbi atitudinea de membrii, altfel toți vor vrea să pleci.

Cam asta a fost de povestit după 2 luni. Vă mulțumesc tuturor, celor 6 persoane importante pentru mine. Daaar, stați liniștiți, poate revin, aștept răspunsul lui Kelton la plângerea pentru DarreN. Să sperăm că e în favoarea mea!

Bafta in continuare nabete,pacat ca ai iesit din clan acum nu mai putem vorbi pe /c nici pe /f bine ca e /sms,si eu is pe locul 6 ma?prietenu tau nab cu care te-ai certat? :))

PS:Esti un mare nab! :))

Botys bafta mai departe , ai fost un baiat de treaba si tu Relaxx ce gata numai esti bun cu noi? Uite eu am rank 4 si nu i-am dat niciodata pm lui darren ca unu a facut nu stiu ce , ca altul a facut nu stiu ce si decat i-am avertizat sa inceteze nu are rost , dar fai cum vrei

pana o sa iei si tu rank 5 o sa vezi ca o sa faci acest lucru, deoarece vad ca daca esti bun cu unii gata te si calca in picioare, mai bine nu.

Asta da descriere!

"Salut, ma numesc Andrei am 15 ani locuiesc in Galati imi place sa ies cu prietenii in oras sa joc football si sa ma joc la calculator, m-am nascut pe data de 27 septembrie 1999 la spitalul din Galati am avut o copilarie normala pana acum 2 ani cand mi-am rupt mana parintii mei erau foarte ingroziti ca o sa stau in spital si ca nu voi mai putea merge la scoala pentru mine era o bucurie imensa ca scapam 2 saptamani de scoala, au trecut aceste 2-3 saptamani cat am avut mana in ghips si a venit timpul sa mi-l scot, am fost la spital intr-o zi de joi cand eram programat si ce sa vedeti? nu era doctorul la spital si a trebuit sa mai stau 2 zile cu mana in ghips pana a venit doctorul si pentru ca eram eu asa mai neastamparat mi-am miscat mana tot timpul cat am avut mana in ghips si ce sa vedeti cand mi-am scos ghipsul osul meu nu s-a fixat cum trebuie si acuma este curbat. Cam atat despre mine!"

, nu e nimic :)), la noi la clan unu si-a povestit toata viata in 300 de randuri, mo luat groaza sa ii citesc lui aplicatia =))

Pregatiti-va pt war, acesta va fi duminica, cam dupa ce postati voi toate rapoartele si eu le corectez. te rog sa vorbesti cu William, poate avem voie arms macar rank 3+ in intervalul de timp 18:00 -> 21:00

Asa de interesanti sunt unii incat cel mai interesant lucru pe care il pot scrie la "descrierea voastra ca persoana" este ca si-au rupt mana si nu au fost la scoala. Si cum ai putea sa te bucuri cand iti rupi mana? Mai sunt altii care se bucura cand racesc ca stau acasa... Asa de mult urasc unii scoala? :))

"Am avut o copilarie normala pana acum 2 ani cand mi-am rupt mana" Deci acest lucru i-a schimbat viata total. =))

As fi adaugat si o radiografie a mainii in locul lui.. Probabil asta e si motivul pentru care va fi respins, ca nu are radiografie!!!

fiind nou probabil ca nu stii asa ca iti atrag doar atentia. Aici nu se dau mesaje de gen "salut" "de azi vom fi colegi" sau ceva gen, se discuta ori anumite probleme aparute, ori, dupa cum vezi, discutii un pic mai elaborate.

Salutare, de astazi o sa fim colegi(Daca intra Darren Imparatu' in joc)

Sper sa ne intelegem si sa avem un parteneriat bun si de durata!

Poate nu iti dau invite? de exemplu pe un motiv ca faci 2 posturi complet aiurea intr-un topic de discutii al membrilor SF Taxi, tu fiind civil?

Asta se pune la divertisment nu la discutii.

Datorita acestei plangeri o sa ne despartim, nu cred ca voi scapa nesanctionat. A fost o placere sa fiu alaturi de voi.

http://rpg.b-zone.ro/players/report/5564

ala care tio facut post va primii contract zilnic :(

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic