Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, GG SEFULE MICCCCCC

Felicitari vampire pentru rank 2

Bine ati venit Agent si WeGone, sper sa ne intelegem cat mai bine..

Neata SF Taxi, ce mai faceti voi.

Cam plictiseala ba... devine ceva obisnuit sa transporti clienti.. noroc ca avem manele =)):)):-J

Smara sau kisame, faceti si voi niste activitati frumoase.. ne mai destindem si noi.. ce ziceti. :>

Ne auzim in game

@@South Smara, #valoare ba... #Post-uri... Eu nu le fac de o propozitie.. le fac mai dezvoltate.. frumos, sa se vada ca's #bastan.

Nu stiu daca a mai fost agent.. eu unul nu l-am prins.. tot ce stiu despre el este ca a fost in TTc lider..

Astazi e frumos afara.... cald.. ma duc sa-mi iau ceva de imbracat si incaltat.. ceva mai subtirel.. Nu am cu cine sa fac posturi aici.. ca faceam =))

Smara fa ba activitati.. $$$$$$$$$$$$$$$$$$

@@South Smara, Ni ba nigga.. ce voce ai :)) . Incantat de cunostinta, vezi ca nu ala e nr meu, poti suna, dar nu e al meu...

Salut SF Taxi.

Eu am terminat raportul.. v-am mintit ca am 100+ =)) , oricum, voi ati pus boticu' :> :-J

Ba ce cald e afara... vreau STRAND.. baita... fete YUHUHUH :> :> :>

Ba... desi am simulare la mate luni.. deabia astept saptamana viitoare. #La #Maxim

@, Inseamna ca si cei de clasa a 12- a au simulari nu? Daca da uhuhuiii nu fac ore, sunt in a 11 a, dar simularile se dau in corpul B al scolii, unde invat e usi nu fac <3. Sa speram, mi-ar prinde bine inca o saptamana libera :)). Bafta la invatat atunci :))

Va urez o seara cat mai placuta, ies in oras, evadez din monotonie :))) Mai vorbim pe maine, daca ma duc sigur beau ceva si nu mai apuc sa intru :))) App super nume Kisame :* si eu vreau sa m-l schimb, dar vreau sa-mi pun un nime vechi, o sa-i dau PM lu' Bobo sa imi stearga acel cont, e banat :( .

Seara sf raxi. Maine avem b oympycs. Incercati sa fiti cati mai multi on pentru a castih .acel premiu.

Sa.i scoatem $ din buzunar..

Joaca cineva fifa 07? Astept mention

Noapte buna

Neata, am lipsit si eu 1 saptamana si faceti prapad aici. Am vazut pe la discutii multe certuri, ce s-a intamplat? Sper sa castigam azi la olimpiada, chiar am nevoie de 50k :)).

Baietii eu va felicit a fost ziua noastra :)) ziua SF Taxi, am luat eventul :))) am castigat bani, dar cel mai important..ne-am distrat de minune. Sper ca si la urmatoarea editie sa mai facem de ras vreun departament sau mafie :)))

Eu ma duc pe afara. Salutare!

Salut SF Taxi..

Din pacate eu nu am putut ajunge la B-Olympycs... am fost sa-i instalez gta 5 lu vara-mea... Asta e... nu am ce face.

Astazi e ultima zi de raport, cei care nu ati terminat va urez succes :D :D :D

Ne auzim diseara.

@@South Smara, Ni ba.. ce profitor esti ba... URAT... Pt asta primesti bataita, bataita.

@, Bine ai venit. Sincer nu te cunosc, nu am vorbit, dar stiu ca ai fost lider TTC... si ca esti de treaba, din auzita :):D

Salut SF Taxi..

Nu mai pot ba de oboseala.. IS OVER =))

Smara, imi ajung ma 45 comenzi? Nu-ti faci mai multe ca dupa te inveti =))

Ne auzim in Game

Johnston sa faci si tu un avatar ca am castigat B-Zone Olympics ceva cu o medalie, te pwp :*

Ba nub, mi-am schimbat windowsu azi, trebuie sa imi incarc inapoi toate fonturile, brushurile s.a.m.d.

Saptamana aceasta sunt foarte ocupat, o sa incerc sa imi gasesc ceva timp pentru raport si ceea ce vrei.

Dar, da-mi si tu mai multe detalii.

Maybe logo?

Bun venit celor noi.
Aveti grija la comenzi, fiti fideli cu cilentii vostri si nu incercati sa ocoliti, pentru a nu fi sanctionati pentru o comanda amarata...
Incercati sa nu va certati pe /tx, chiar daca uneori nu ai cum sa taci cand ii vezi pe aia cu "departament de taxi" :))
Ma pun si eu la un film si dupa la culcare.
Noapte buna.

Welcome celor noi. Asa cum a spus si colegul meu mai sus, nu riscati sa fiti sanctionati aiurea ( Credetima ca la level 72 am facut destule ),

Eu ma culc asa ca Noapte buna.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic