Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, sunt foarte dezamagit de aceasta factiune in momentul de fata. Ma refer in principal la lider si la unii membri care nu-si dau interesul. Adica noi suntem 17-18 la war din 33, si vreti sa luati sf ma? :)) Femeilor ce sunteti(zic de cei care nu vin la war). Jamall sunt foarte dezamagit de tine, nu ai mai intrat de pe 29, nu accepti demisii si cei noi care vor sa intre, o bataie de joc. Azi e ultima zi la waruri daca se dovedeste ca este iar bataie joc.

Edited by AIM n3xTw00w

Evidenţa war a fost postată. Să vă pregătiţi de FW-uri.

Aşa zişii 'amici', să nu veniţi la mine cu gura că v-am dat FW. Oricum cel mai probabil nu o să-l primiţi că avem un lider foarte capabil. Dar am făcut asta de dragul de a fi făcut.

Edited by Muzzy

Evidenţa war a fost postată. Să vă pregătiţi de FW-uri.

Aşa zişii 'amici', să nu veniţi la mine cu gura că v-am dat FW. Oricum cel mai probabil nu o să-l primiţi că avem un lider foarte capabil. Dar am făcut asta de dragul de a fi făcut.

Daca am amenda, sa o platesti in locu' meu =)):)

Muzzy si-a pus inactivitate cateva zile are simulari ma voi ocupa eu de invoiri,inactivitati,evidenta war etc.Am zis sa ma ocup eu fiindca am r5 daca Ioana vrea sa se ocupe ii dau frau liber .Am acceptat o invoire pana maine mai accept una singura restu va astept la war cu jobu arms .Cum am putut sa fim in seara asta atat de putin si am avut 6-8 la waru cu Vdt putem si maine . AVEM 3 WAR-URI 2 DEFEND SI UN ATACK.

Ce face ma?!?! Muzzy a zis ca suntem liberi ieri de la war-uri, am facut si dovezi. A zis ca suntem liberi si daca Jamal nu intra oricum nu are cine sa ne sanctioneze si ne da liber. Iar acum sa vad ca ai facut lista cu cei care au fost / n-au fost la war si m-ai pus ABSENT aiurea la war? Asta e bataie de joc. Una zici si alta faci

Şi.. se pare că am ajuns la 14 membri în facţiune. Mă simt ca pe vremea lui Zarzare sau a lui Rozay, când facţiunea era în aceeaşi situaţie. Doar că pe lider îl interesa ce se întâmplă.

Aş mai fi stat aici, doar că.. uitaţi şi voi, nu aplică nimeni, oricine aplică nu ştie o amărâtă de regulă. Asta este, ori mă las de joc, ori îmi caut alt gang. Eu am mai fost aici şi am reuşit să fac ceva, când facţiunile adversare erau mult mai tari ca acum. Dar noi nu avem membri. Mulţumirile trebuie să le acordăm liderului şi aşa zişilor membri care au venit aici să cucerească SF, dar au lăsat facţiunea la greu.

Baftă El Loco Cartel.

Seara, ba m-am cam enervat putin, jamale sper ca vezi postul asta si ca nu treci nepasator cum o faci mereu. AI DAT FMOTD SA DAM ATTACK? CE S-A INTAMPLAT? NUMAI EU AM DAT ATAC IAR, NUMAI EU DAU TESTE, NUMAI EU MA OCUP SI INCERC SA TE AJUT, O INTRABRE ITI SPUN, DE CE ITI MAI TII MEMBRIi DE RANK 5? SAU DE CE NU II SANCTIONEZI? PENTRU CE II TII DE FORMA? SA APARA CU FUNCTIA, RASpUNDE AICI, SA VADA SI CEILALTI MEMBRII EXPLICATIA TA MIRIFICA CA DEJA IMI SAR TOTI DRACII CAND DAU NUMAI EU CU TINE TESTE SI IMI ZIC MEMBRII CA IOANA SAU ALT RANK 5 IA TRIMIS LA MINE! Noapte Buna.