Jump to content

La mulți ani tuturor copiilor! Quest special aici

 

Autentificare în Doi Pași pe serverele de sa-mp. Detalii aici

Autentificare în Doi Pași pe forum. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

AIM IoaNa

Member
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

3 Followers

About AIM IoaNa

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 12/03/1999

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  ioana
 • RPG1 Nickname
  IoaNa...

Recent Profile Visitors

1327 profile views
 1. AIM IoaNa

  Nick :IoaNa... Rank :3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :05.05.2020 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa! Numarul de învoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari:Bafta la war copii!
 2. AIM IoaNa

  Nick : ioaNa... Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 28.04.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecată de casa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mersi frumos! Nick : Ciubota.dereglatu Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 28.04.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mersi frumos!
 3. AIM IoaNa

  Nick :IoaNa... Rank :2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poti veni :24.04.2020 Lipsesc din motivul: Nu o sa fiu acasa! Numarul de învoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari: Multumesc!
 4. AIM IoaNa

  Nick :IoaNa.daupentruVIO Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 21.04.2020 Lipsesc din motivul: Nu am internet Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc Nick :Ciubota.dereglatu Rank : 1 La ce ma invoiesc(sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 21.04.2020 Lipsesc din motivul: nu am internet Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Multumesc 
 5. AIM IoaNa

  Nick :IoaNa.daupentruVIO Rank : 2 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 17.04.2020 Lipsesc din motivul: Nu am posibilitatea sa intru azi. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Multumesc Nick :Ciubota.dereglatu Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 17.04.2020 Lipsesc din motivul: Nu sunt acasa Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Multumesc
 6. AIM IoaNa

  Bafta viitorului lider Verdant. multumesc de ajutor la toata lumea.
 7. AIM IoaNa

  Poate mai luam de la alții și ne facem 35 :)))
 8. AIM IoaNa

  Buna ! Sunt noua lidera a acestei factiuni. Sper sa ne intelegem foarte bine si sa facem o echipa super ! Ne vedem luni la war cu forte proaspete !
 9. Nick:ioa[n]a Rank: 1 Data la care nu poti veni:24.2.2017 Doresc sa ma invoiesc la (war/ant rename not/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Nu am avut net Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1 Alte precizari: 0
 10. Bai Razvan ce tot postezi aiurea ?!
 11. @@Duraxel, primeste 1/2 AV pentru DM.
 12. @, Mach, Camataru., Levianth. Primesc cate 1/2 avetismente pentru DM. @, Tyrannosaurus.Rex Primeste 1/2 avertismente pentru DM.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.