Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Asta este esentialul primei sedinte pe care am tinut-o, a doua zi dupa ce am luat lider:

"El Loco Cartel se bazeaza pe unitate, integritate, respect si incredere reciproca. De aceste insusiri trebuie sa dea dovada orice persoana ce face parte sau doreste sa faca parte din gang. De asemenea, fiecare membru al gangului trebuie sa stie cand se poate glumi si cand trebuie sa se comporte cu maxima seriozitate, nu permitem glumele proaste si lipsa de respect.

Scopul gangului este sa formeze un colectiv unit in care se poate lucra pe baza de incredere, atat intre membri cat si intre lider sau sublider si acestia. Cand aceasta reciprocitate va exista intre toti cei din gang, vom putea face orice. Teritoriile si rivalitatea cu alte ganguri vin pe plan secundar, ele reflecta doar 1% din adevarata putere a unui gang. In primul rand, noi trebuie sa cooperam intre noi foarte bine si sa ne facem respectati de cei din jur dand dovada de profesionalism in toate actiunile noastre.

Indiferent de situatie sau de vremurile grele intampinate, cei din El Loco Cartel le vor infrunta si depasi impreuna, se vor lupta si vor ajunge din nou in top. Orice membru ce dezerteaza factiunea in momente grele e liber s-o faca, dar fara a se astepta sa fie recunoscut ca un fost coleg de-al nostru. Oricine nu e cu noi, e impotriva noastra.

*Conducerea El Loco Cartel incearca sa faca sederea membrilor in acest gang cat mai placuta, fara a o complica adaugand in regulament multe reguli si restrictii sau rapoarte de activitate. Noi consideram ca simplitatea este cel mai sofisticat lucru, si incercam sa mentinem lucrurile simple. Din aceasta cauza avem nevoie de colaborarea membrilor factiunii pe cat de mult posibil. Cautam sa facem factiunea cat mai accesibila, iar jocul cat mai placut, distractiv, relaxant, si totodata sa il tratam cu seriozitate. Noi o sa va tratam cu seriozitate, va rugam sa o faceti si voi."

Am scris fragmentul de mai sus acum cateva minute. Tot asta am incercat sa explic la prima sedinta pe care am tinut-o in factiune, insa, pentru ca acolo nu au fost asa de multi membri si as vrea ca toata lumea sa constientizeze lucrurile scrise mai sus, le-am scris si aici si le-am inclus si-n regulament. ^^

Salut băieţi, eu voi fi noul vostru coleg. Sper să facem o treabă bună împreună şi să cucerim cele 3 oraşe (Planuri mari, nu? :)))

@@Snizel, mulţumesc de şansă "Jniţăl" ;), nu vei regreta.

* glad to see you..

* sper sa ma acomodez rapid printre voi !

m-am dat pe afaceri, mi-am achizitionat un butic in San Fierro :))

voi ce faceti ?

Bun venit membrilor noi, sper sa va acomodati repede.

Multumesc pentru felicitari si aprecieri la post, ma bucur ca va plac modificarile. ^^

!!!Neatza tuturor!!!

:))

Incercati sa evitati posturi de genul asta, puteti fi sanctionati cu warn sau suspend pe forum pentru ele.

Ba mai ia ma si tu o pauza ca te afecteaza la ochi dupaia asa zice si mama :)))))

Pe mine deja m-a afectat, am luat ochelarii in primire =))

@@Snizel,Haide la rooob skill 4 in gamee!

Noapte buna tuturor / buna dimineata pentru Jack !

Edited by rTs Zarzare

@, nu, mersi, eu nu am mai dat rob de ani intregi si nici nu cred c-o sa dau prea curand. :))

Pana la urma n-am mai tradus topicurile alea in engleza.. O fac dupa ce ma trezesc, numai bine cu asta termin treaba cu forumu' si o sa ma pot relaxa. ^^

Buna dimineata, apropo.. ;))

Speram ca aceste schimbari sa aduca noi membrii activi care sa ne ajute sa formam un colectiv frumos. Nb Snital.

@Buna dimineata.

Intrucat maine e deja zi de war, e prea tarziu pentru a mai tine sedinta, si sunt cateva lucruri despre care vreau sa va vorbesc inainte de asta...

Se va organiza o sedinta astazi la 18:30.

Va rog sa fiti cat mai multi cu putinta. Nu trebuie sa faceti invoire daca nu puteti veni intrucat n-a fost anuntata cu minim o zi inainte.

Sper sa puteti veni cat mai multi.