Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Starked, se va da rollback la turfs?

Ma duc si eu la culcare, noapte buna!

Am avut si putin noroc ca nu au fost toti membrii celor din Avispa on, dar oricum felicitari!

Da,asa am inteles din ce a spus master pe /o

Buna dimineata baieti imi pare rau ca va spun asta dar imi voi da demisia iti multumesc zarzare pentru sansa acordata dar simnt ca nu am ce cauta aici salut si succes in continuare!!

Ce s-a intamplat? :(

Mai stai aici cu noi,macar pana facem cel putin jumatate de SF portocaliu si chiar mai mult :D

Ma duc si eu la somn, noapte buna El Loco!

Felicitari pentru seara asta de war-uri, sa speram ca o vom tine tot asa si dupa rollback, daca se va mai da.

SI eu ma bag la somn, noapte buna celor care dorm deja :)).

Si dupa rollback sa jucam asa , ar fi superb.

Am plecat si eu la liceu, ne vedem diseara la war-uri. Bafta!

@, ar fi bine sa continuam in acelasi ritm. Apropo imi place poza de profil.

Tot mai misto e a mea.

@, Salutare Salutare :*

Am plecat si eu la liceu, ne vedem diseara la war-uri. Bafta!

@, ar fi bine sa continuam in acelasi ritm. Apropo imi place poza de profil.

Mie nu imi place :))

Salutare ELC.

Tot mai misto e a mea.

@, Salutare Salutare :*

Ia gata cu fotosinteza!

La culcare toata lumea!

Ce faceti?:>

N-am mai postat de mult pe aici, adica nici nu prea ai ce sa postezi... cativa oameni.. Doamne ajuta e weekend si saptamana urmatoare e "scoala altfel", mai bine de atat nu se putea.. O zi frumoasa tuturor.

Vreau să cer ajutorul tuturor membrilor El Loco Cartel pentru a îmi da o idee pentru o melodie corespunzătoare unui trailer ELC, întrucât am hotărât împreună cu un bun regizor să facem un trailer al nostru. Dacă aveți idee în legătură cu ce melodie să folosim lăsați-mi un PM.

P.S. Noapte bună!

Salutare! Am fost puțin online de dimineață .. Aveam prea multe MOD-uri și îmi dădea crash .. Așa că i-am dat uninstall, dar partea ciudată e că nu știu de ce în uTorrent îmi arată așa:

etu13o.png

P.S.: Nu cred că rația mea e de vină .. e destul de mare ( FileList ).

Dacă nu pot în seara asta să-l fac .. Mâine sigur voi putea :P .

@, incearca sa-l stergi din torrent apoi sa-l pui la download iar.Stiu ca si mie imi facea FileList asa ..

Daca tot nu merge da un rr la pc si fa din nou,daca nici asa..atunci nu stiu (la mine asa re rezolva)

@, incearca sa-l stergi din torrent apoi sa-l pui la download iar.Stiu ca si mie imi facea FileList asa ..

Daca tot nu merge da un rr la pc si fa din nou,daca nici asa..atunci nu stiu (la mine asa re rezolva)

@Starked mersii. Chiar a funcționat după 3-4 restart-uri. :)) . :* . Acum mi se downloadează, peste câteva ore sigur o să mă joc. :D