Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, ce teste? Cine s-a rugat? Nimeni nu a criticat-o pe shakira la arme. Cel putin, nu pana aseara cand deja exagera si turba p-acolo.

@@Deea Shakira, unii, dar nu toti ;). Noi am venit ca un grup unit, un grup unit care deja stie ce poate fiecare sa faca la un war. Un grup unit care-si cunosc tacticile intre ei. Un grup unit care sa bata. Un grup care e foarte greu de creat de la 0 intr-un gang. Noi am venit pregatiti, ne stim intre noi, ne stim tacticile, stim ce putem fiecare, ne putem baza pe noi la war. Daca te deranjam asa tare, poti spune ca 'ai facut pact cu diavolul', dar acest diavol a ajutat la toate victoriile ce-au urmat dupa. Acum 2 saptamani sperai sa iei SF-ul? Erai fericita ca aveai 4 turfuri. Initial, trebuia sa mergem in 69, dar ne-am schimbat parerea in ultimul moment ca ei aveau deja turfuri. Fii un pic recunoscatoare. Am zis-o si-ti mai zic, iti faci foarte bine treaba asa cum o faci, de ce vrei sa repari ceva ce nu este de reparat?

#Si da, acum sufar.

##Inca o data, nu incalcam regulile, nu injuram, nu facem spam, nu ne certam, nu indemnam alti jucatori sa incalce regulile, nu stricam gangul. Where's your problem?

###suntfilozofpls

@, ce teste? Cine s-a rugat? Nimeni nu a criticat-o pe shakira la arme. Cel putin, nu pana aseara cand deja exagera si turba p-acolo.

@@Deea Shakira, unii, dar nu toti ;). Noi am venit ca un grup unit, un grup unit care deja stie ce poate fiecare sa faca la un war. Un grup unit care-si cunosc tacticile intre ei. Un grup unit care sa bata. Un grup care e foarte greu de creat de la 0 intr-un gang. Noi am venit pregatiti, ne stim intre noi, ne stim tacticile, stim ce putem fiecare, ne putem baza pe noi la war. Daca te deranjam asa tare, poti spune ca 'ai facut pact cu diavolul', dar acest diavol a ajutat la toate victoriile ce-au urmat dupa. Acum 2 saptamani sperai sa iei SF-ul? Erai fericita ca aveai 4 turfuri. Initial, trebuia sa mergem in 69, dar ne-am schimbat parerea in ultimul moment ca ei aveau deja turfuri. Fii un pic recunoscatoare. Am zis-o si-ti mai zic, iti faci foarte bine treaba asa cum o faci, de ce vrei sa repari ceva ce nu este de reparat?

#Si da, acum sufar.

##Inca o data, nu incalcam regulile, nu injuram, nu facem spam, nu ne certam, nu indemnam alti jucatori sa incalce regulile, nu stricam gangul. Where's your problem?

###suntfilozofpls

#aiebola

Cat ai stat sa scrii discursu' asta?

@, am fost 20 de oameni.

Edited by NUSUNTKEWL

@@NUSUNTKEWL, tu nu incalci regulile? De viata mea, cand am dat ameda lui Salamader imediat te-ai trezit sa comentezi si ai mai si scris cu Caps, las-o asa, fiecare are dreptatea lui...

Eu am zis ca nu incalcam regulile, Kewl doar mi-a dat quote, iar cel care a comentat cu caps a fost TresTiii. Cu atata ura si dusmanie ai facut postul ca nimic nu ai scris corect. Ai dreptate, las-o asa, cand iesi de pe stop, sa ne anunti.

Edited by NUSUNTRASTA

Nu ma bag in discutiile voastre contradictorii dar nici nu le incurajez , incercati sa mai lasati de la voi , sa va incurajati unii pe altii si daca unul greseste sa ii explicati , nu sa ii sariti toti in cap. Ne auzim deseara , sa intrati la war !!!

Edited by AIM Ybu

@, eu incerc sa fiu rezonabil, nici nu stii cat incerc, dar cand o vezi cum face, inseamna ca nu am cu cine discuta:

3aeeb88aec.png

qRiUCLs.png

I-am dat eject, ca asa era normal in astfel de situatii, moment in care cred ca deja a inceput sa i se albeasca parul din cap:

rDaEoeh.png

Imi accept FW-ul linistit, deea, daca vrei cu o atata pofta sa primesc. Chiar ma astept sa primesc FW in urma acelui /eject care ti l-am dat, pentru ca nu pot spune ca nu-l merit (btw, se scrie 'DA_I'). As spune ce meriti tu sau, mai bine spus, de ce ai nevoie, dar cred ca stii deja ;).

Dar, teoretic, nu are nimeni nimic cu tine. Tu faci astfel incat ca toata lumea sa aibe ceva cu tine.

Edited by NUSUNTRASTA

Da, saracii de noi daca nu treceati la testu de arme si acuma eram civili :( ce ne faceam noi fara tine la test? App SUFERINTA ON: baat 3 factiuti la tine deea si esential cu tot cu codur. Tu faci - la war cu combat si tec si ai tupeu sa ne suferi? SUFERINTA OFF. Btw, eu amcomentat cand i ai dat amenda la saflam nu kewl, faptul ca tu dai amenda unui membru din grupu meu cand toate masinile erau disparute de la hq arata ura care o ti pentrubclanu asta mondial, valuare si tate cuvintele de suferonta

ca nu meriti,

Ar fi bine sa-ti retragi aceste cuvinte :).

PS:

14. Toți membrii au obligația de a se respecta reciproc, indiferent de rank-ul pe care îl dețin, fie el mai mare sau mai mic.

Nu cred ca ne-ai aratat vreun pic de respect. Vreodata :-?. Doar ne-ai vorbit de sus. Mereu.

4. Este interzis spam-ul (repetarea unui mesaj în mod inutil sau trimiterea mai multor mesaje fără sens, aiurea, indiferent de numărul de ori și indiferent de chat).

Nu scrie nicaieri ca cei de rank 4 au voie sa faca spam pe chatul factiunii.

6. Aveți obligația să anunțați pe /f înainte de luarea unui vehicul de la HQ și să respawnați vehiculul sau să îl returnați la HQ odată ce nu mai aveți nevoie de acesta.

De asemenea, nici legat de vehicule nu scrie ca cei de rank 4 le pot lua fara sa anunte.

Prin urmare, faptul ca pe noi ne sanctionezi pentru asa ceva, iar ca tu le incalci in mod repetat, te face... ipocrita.

Edited by NUSUNTRASTA

Baieti, va rog eu s-o lasati asa. Acum conteaza sa fim diseara 30+.

Si eu am avut aceleasi probleme cu Deea, dar am preferat sa cedez.

Hai sa aratam diseara ce reprezinta ELC !

Cred ca o sa ma duc si o sa le dau killuri intentionat, sa vedem atunci ce mai zice deea ca merit sau nu merit :-?.

@@Vendrik, eu nu caut cearta, doar ca ei imediat comenteaza daca dau amenda unui membru, ei vor sa ii las sa faca ce vor, vorbiti cu lideru sa scoata toate regulile si nu mai dau amenzi, faceti ce vreti dupa..cat timp sunt reguli trebuiesc respectate. Eu imi fac treaba de r4, daca Krups nu prea intra asta nu inseamna ca faceti ce vreti.. in fine, intrati la war, nu costa nimic sa participati la war. Succes!