Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut tuturor!A mai plecat inca un membru de la noi acesta fiind Masa7u..Tin sa ii multumesc pt ca si-a facut timp si a venit la waruri...Il inteleg dc a plecat prin motivul ala multi pleaca dar asta este...

Prodane care e cauza motivului? Tu apreciezi ca venea la war-uri? Imi e jena cat poti sa te injosesti, se vede ca nu prea verifici forumu nostru, ca nu te uiti la Prezenta war sa vezi care cum cat a lipsit, uita-te sa vezi cat de activ era Masatu la war si dupa sa il apreciezi, as zice eu dc te injosesti asa dar cred ca sau prins si alti colegi, oricum bravo fyN ca ai avut curaju sa ii spui aseara vre-o 2 lu Masatu, oricum nu e frumos din partea lui masatu ce a facut aseara, auzi ca sunt geloasa pe functia lui de sublider si el care a vrut sa imi lase mie functia cu cateva saptamani in urma, e gresala mea ca nu am facut ss si sa fi postat sa vedeti ca el chiar a vrut sa il lase, i-am zis sa nu lase functia pentru o prietenie virtuala ca lumea este rea si am uitat sa ii mentionez ca pentru el si eu pot sa fiu lumea. Si cum a spus in demisie ca, mafia nu face nimic cu mine, asta e parerea lui, oricat - as face la war eu macar particip si ajut lideru cu ce pot fara sa imi ofere in schimb, nici salar nu am primit si nu vreau. Foarte urat din partea lui, dar asta oricum nu mai conteaza zic asa ca paranteza.

ATENTIE

Astazi 06.02.2015, ora 16:00, vor fi antrenamente, prezenta obligatorie doar membrilor cu rank 1-3, cine absenteaza si nu are cerere de invoire sau inactivitate va fi sanctionat, toti membrii au obligatia de a detine job arms dealer la antrenament! Cititi regulamentu din topicul "Antrenamente/Training"!!

Salut. Mie nu imi palce sa intru la war si sa vad 25 membri on din 36. Dar eu nu am ce face atacam cum putem cu cati suntem. Si cand il vezi pe Masatu ca sta afk in timpul warului si intara in u;timele 2 minute de war si ma prinde in hq ca impart arme la colegi, cica imi da si FW. Uitati-va si voi. 1. http://i.imgur.com/zK45RYp.png2. http://i.imgur.com/OQqF4Hy.png . Astept pareri, va rog.

Da Fyn, ai si tu partea ta de dreptate, dar noi nu avem ce sa ii facem chiar daca este afk, chiar daca nu respecta regulile nu avem practic ce sa ii facem. Doar Cari3 sau poate un admin sa il sanctioneze in acelasi timp poate a anuntat ca e afk, poate manca sau altceva, cat despre faza cu FW nush ce sa zic nu stiu de ce ti-a zis ca iti da FW sau altceva...

Bun am inteles faza cu mancatul, dar chiar tot warul? Macar sa anunte pe /f ca e la masa. Chiar in fiecare seara? Si faza ca imi da FW este ca eram in hq si iam dat arme lui [CR[NOB] si la altii, si mia zic ca eu stau afk. Nu se face asa frate. Macar daca stii ca nu esti activ la war taci, si lasa-i pe altii sa faca in locul tau.

Nu era de functie Masatu, toti ati zis ca apreciati ce a zis masatu ca stiti ca e prieten cu CARi3 si sperati si voi la o functie, mie sincera chiar nu imi pasa cui va da, sau ba imi pasa, macar sa fie activ si sa faca ceva, nu sa stea degeaba si nu ma faceti spam pe sms cu succes si sa ma bateti la cap cu sublideru ca nu eu voi fi, prietenia e prietenie..nu cred ca strica cari3 o prietenie pentru un joc..oricum eu am facut tot ce am putut pe aici. FyN trebuie sa dai si tu PM lider ca te ameninta sublideru cu FW si etc si el sta degeaba, oricum el astepta sa pice para, rank 6 avea, la war nu venea si a vrut sa cucereasca si orasu...in fine, inchidem subiectu, eu am dovezi cu limbaju lui si ma mai gandesc daca ii fac post, nu am sa il uit cat mai joc pe servar!

Deea iam dat PM si SS lui CARi3 dar degeba. Oricum nu ma intereseaza. Azi sper sa nu facem antrenamentul in 7-8 membrii.

Parerea mea este sa inchideti acest subiect, degeaba va dati cu parerea.

Nu uitati de antrenament! O sa fie putin cam lung azi pentru ca nu avem war-uri.

O dupa-amiaza placuta tuturor! ;)

Nu am venit la antrenament, si azi dimineata nu am apucat sa pun o invoire deoarece a trebuit sa plec la 09:00 si deabea am venit acasa, si unde am fost nu am avut internet.. adica nu lipseam asa.. imi pare rau.

ATENTIE, de ratinut!!

Azi 07.02.2015, ora 21:00-22:00 se vor acorda sanctiuni celor care nu si-au platit amenzile in aceasta saptamana, pentru a evita Faction Warn-ul intrati in topicul "Amenzi/Fines" si verificati ce amenzi nu ati platit din data de 02.02.2015 pana in prezent, chiar si pentru o amenda neplatita veti fi sanctionati! O zi buna!

Salut. Duminica la ora 20:00 este urmatorul antrenament! Absenta la acesta se pedepseste cu Faction Warn! Sper sa nu facem antrenamentul in 7-8 membrii, asa ca intratii. Clar?

Neatza bajetii, diseara prezenta cat mai mare la war, ba dar de ce nu intrati ma? Sunteti in factiunea asta doar ca sa stati inactivi si sa primiti amenzi pentru ca nu ati venit la war? Ce e asta..., haideti sa fim in seara asta toti ca sa bagam spaima in avispa sa stie cine sunt astia din ELC!!! Vorbim mai mult in game SALPA!