Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Probabil El Loco a fost ultima factiune in care am mai intrat. EU nu am folosit coduri niciodata, aseara la war nu am fost eu pe cont, am rugat un prieten sa intre pentru ca eu nu am fost acasa. In fine, nu mai conteaza. Sper sa se simta RoberT ala bine si sa doarma linistit. Eu m-am saturat de toate dusmaniile astea si niciodata nu am avut nimic cu nimeni.

Bafta baietii, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi. Imi cer scuze daca v-am suparat vreodata cu ceva, nu am facut-o intentionat. Poate ne mai auzim pe server peste 30 de zile. Multumesc CARi3 pentru sansa acordata.

Succes ! Va pupa AksoN :*:*

Am o poza de la Draco care arata cum spune ca tu ai No recoil, si era spam cu asta, la Dolhe la fel, daca tu ai fost si ai folosit, viata.. dar daca a fost un prieten viata iar, daca iei ban nu scapi cu scuza asta

Uită-te la filmarea lui cu mine, îi sare instant în spate.

Aimul ăsta nou nu se mişcă aiurea, e mai greu de depistat.

Scrieţi şi voi pe youtube, să vedeţi.

Edited by TLG JustRed

Salut. Vreau sa va felicit pentru cele 3 turfs castigate. Vreau sa ne mentinem tot asa si in continuare. Eu aseara nu am putut fi on la war deoarece IP-ul mia fost codat si nu am putut intra. O dupa-amiaza placuta in continuare. Bravo <):)

Probabil El Loco a fost ultima factiune in care am mai intrat. EU nu am folosit coduri niciodata, aseara la war nu am fost eu pe cont, am rugat un prieten sa intre pentru ca eu nu am fost acasa. In fine, nu mai conteaza. Sper sa se simta RoberT ala bine si sa doarma linistit. Eu m-am saturat de toate dusmaniile astea si niciodata nu am avut nimic cu nimeni.

Bafta baietii, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi. Imi cer scuze daca v-am suparat vreodata cu ceva, nu am facut-o intentionat. Poate ne mai auzim pe server peste 30 de zile. Multumesc CARi3 pentru sansa acordata.

Succes ! Va pupa AksoN :*:*

Mai bine luai absenta decat sa lasi pe altcineva in locul tau... Eu cu siguranta am sa-ti simt lipsa...

Bafta mai departe!

@, Naspa faza.

@, Si eu tie!

Salut ba! Eu am venit de la bar, ne auzim in joc. Abia astept luni, poate mai luam turfuri, macar 30 sa fim si warul e castigat.

Radeati de Avispa ma, mai lasati codurile, ca bine ne zic aia, 6 bannuri in 2 zile. Faci -, faci, dar stii ca tragi tu, nu vreun cod. CODATII SA MOARA!

Pai, ce sa facem, ma mir cum nu i-au prins pe astia din Avispa, cel putin ce sa spun, ieri la warul de pe Car Rent Mr.Andrew frate... In rest nu zic nimic. Pe RoberT. l-am omorat din bulan cu 33 de metri cu Deagle, eu eram langa un fcr si sNobert voia sa ma omoare, am apasat din greseala f si ma mir cum nu mi-a facut post, deci la unii pot sa spun jos palaria. m/

I6MxoP3.png( Ignorati HUD-ul, e in constructie)

Edited by seBa rTn

Buna dimineata!

seBa rTn sNorbert a fost mereu un baiat de treaba.

Nu uitati ca in aceasta seara la ora 20:00 avem antrenament. Absenta de pedepseste cu AV. AV-ul prelungeste timpul pentru rank up cu o saptamana! Daca nu puteti sa veniti aveti topicul de invoiri la dispozitie! Nu luati sanctiuni aiurea. Luni o sa castigam 4/4 va garantez si sigur mai prind un codat.

Salut. Diseara am inteles ca o sa avem antrenament si sedinta, din pacate nu cred ca o sa am cum sa ajung. Asa ca vreau sa va prezentati intr-un numar cat mai mare la cele doua activitatii. O dupa-amiaza de duminica placuta ELC.

Salut!Diseara la ora 20:00 avem antrenament si la ora 21:00 sedinta..Sper sa fim cati mai multi ON pentru a discuta despre waruri etc.....Pana luni seara la ora 20:00 sper sa ne strangem macar 37 in factiune...Dati multe ad-uri ca recrutam!

Salut. Este ceva probleme cu servar-ul? La mine este off :|

A fost update, acum scapam de wanted mai repede si in curand o sa fie rapoartele facute de server la toate factiunile.

Nu uitati ca avem 2 teritorii de aparat sa fiti on la 21:00, si mai e un war 4 fun la 20:30 pentru cine vrea sa vina.

Ce mai face baietii? Cum am iesit eu, cum s'au dus pe p...orumb turf'urile :))

Misto update dar nu prea. Nu vad scris nicaieri " a fost adaugat sistemul de securitate anti-hacking" si asta ma dezamageste. E bine ca sunt ocupati totusi cu imbunatatirea apelurilor telefonice. Poate se afiliaza cu vreo companie de profil si noi nu am aflat inca. Astept continuarea povestii in urmatorul update.

Pana data viioare! Va postez* pe toti 'ra'ti ai drq de golani!

*("postez": salut in spirit de gluma facut de o persoana in starie de ebrietate)

Salut. Azi 18.02.2015 incepand cu orele 20:00-21:00 vom avea doua waruri foarte importante. Va rog sa va prezentati intr-un numar maxim in HQ pentru war. Fiecare membru va trebui sa aiba job-ul de Arms Dealer si sa aiba si materiale. O zi placuta.