Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

+1 K0rs.Unii admini sunt mana in mana cu avispa si de asta nu ii ia pe ei la teste care rup toti codul si etc..Alrich ala e unu dintre ei.A luat mai mult de jum. din ELC.Noi trb sa jucam tot asa.

Noapte buna all.Ne vedem maine

+1 K0rs.Unii admini sunt mana in mana cu avispa si de asta nu ii ia pe ei la teste care rup toti codul si etc..Alrich ala e unu dintre ei.A luat mai mult de jum. din ELC.Noi trb sa jucam tot asa.

Noapte buna all.Ne vedem maine

Si eu cred acelasi lucru, dar hai sa numai vb fara dovezi concrete.Nu e prima data cand rifa face faze d-astea ei cu cod, dar adminii tot pe noi sunt si daca ia ban unu din ELC imd incep sa rada intru la war sa ma joc, eu joc acest joc de distractie nu sa stau o juma de ora dupa admin sa ma verifice de coduri ca oricum n-am nimic.Mama i-a terminat pe Pimps azi 3 banati:)))stai sa vezi cad o incepe seria de banuri in rifa cate 30 de zile per codat, atunci sa vezi diatractie a drq.Chiar ii rog pe rifa sa dea mereu la war report pe mine sa demonstrez nabilor ca se poate da bine si fara coduri.

Edited by AIM K0rS

Ba alright make for me test aim + team viwer test he think I have aimbot XD I didn't know I am So good hhhhhhhhh he saw everything in my pc Looooooooool but it is tallent :O and Renko in my hand

LoL mi-am luat kill la secunda la war-ul cu Rifa si acum nu ca sufa, ba din potriva sunt foarte fairplay, ca nu am nimic cu ei dar chiar ar mai trebui sa dea un admin si pe la ei nu numai pe la noi.GG Shakira pentru noua functie, ce sublider avem sa moara mama :))))).Meritam mai mult eu =))).S-a activat shakira de cand a luat sublider (ce cod ai renko.exe sau aim.talent?La stiinta mea in acest domeniu poti sa ma si minti ca tot nu-mi dau seama)

Edited by AIM K0rS

Astazi v-ati descurcat groasnic la war! Nici nu mai stiu ce sa inteleg... Vreti turf? Vreti respect? Atunci intrati la war si ASCULTATI DE CONDUCEREA FACTIUNII! Daca spunem sa stati dupa baricada STATI ACOLO! Nu merge dupa mine pentru ca eu daca ma duc sigur iau macar unu... Ganditi inainte de a intra in cineva...

Covrigel - daca nu aduci covrigi la war te sparg!

Noapte buna!

Astazi v-ati descurcat groasnic la war! Nici nu mai stiu ce sa inteleg... Vreti turf? Vreti respect? Atunci intrati la war si ASCULTATI DE CONDUCEREA FACTIUNII! Daca spunem sa stati dupa baricada STATI ACOLO! Nu merge dupa mine pentru ca eu daca ma duc sigur iau macar unu... Ganditi inainte de a intra in cineva... Covrigel - daca nu aduci covrigi la war te sparg!

Noapte buna!

Bine ma nebunule tu te duci rambo ca ai tec si combat, dar doi astialalti nu avem.Daca aveam si eu tec mergeam si eu rambo si faceam si eu scoruri d-astea mari.Nu stiti frate nici sa stati la baricada se sta la roti pentru a nu permite adversarului sa te loveasca si se trage pe sub masina din baricada adversa.Retineti chestiile astea sunt de baza la war.Astia care aveti combat trageti prin masina din baricada adversa pt ca gloantele de combat trec prin masina.