Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu o sa ne ridicam prea curand, majoritatea nu ne dau deloc sperante si intra in gang-uri cu turf-uri gen RDT, GSB, AR, SP. Daca nu in astea atunci in 69 Pier pentru ca copiii vor 69 si e ceva wow... Pentru a ne ridica trebuie sa fim activi, toata lumea... Liderul nu are timp sa intre si asta e un dezavantaj. Nu avem sublider. Rar vezi un rank 4+.

EDIT: Sef de pagina pisi <3

Edited by xZ3k0

Stati linistiti. Imediat se termina scoala si B-Zone o sa fie in permanent 1000/1000 si o sa fim 41. Majoritatea playerilor sunt ocupati cu scoala cum sunt si eu, cu examenul. Inca o luna, dupa mafiile o sa se redreseze si o sa fim toti 41. O zic din nou, trebuie sa ma intelegeti si pe mine zilele astea cum v-am inteles si eu cand v-ati pus inactivitate.

Nu-i stres Bulaieeeee. Oricum eu nu ies din El Loco Cartel cu toate ca toti imi zic sa ies din "pasnica" asta ca e shit si alte chesti... Azi ies eu, maine iese x, poimine K si raspoimine Y nu o sa mai ramana nimeni... Eu cred ca o sa fim o mafie respectata la un moment dat, daca nu cea mai respectata! :*

@, din contra, vara e foarte gol servaru, pe timp de scoala ce e mai plin, iarna sunt multi playeri, vara nu o sa fie nimeni, in scurt timp se va trece la sistemul war de vara, war-urile vor avea loc de la 13 sau 14:00, vor fi putini membrii din fiecare factiune.

Vara de obicei apar copii care se joaca 24/24,deci eu zic ca vor fii ceva playeri pe server.Acum depinde cum reusim si noi sa atragem Playeri avand in vedere ca nu avem niciun turf.Daca chiar va doriti sa ajungem o mafie respectata,avem nevoie de Reclama si sa miscam si noi ceva in war,nu 1/50,Rank 6 va fii ales curand de catre nabul Bulaie si membrii de Rank 4,trebuie vorbit cu ei,respectiv Rank 5,deocamdata,nu avem nevoie de membrii foarte activi in timpul zilei ci in timpul noptii,de exemplu pentru mine e un dezavantaj ca warurile se tin la ora 20:00 fiindca pe atunci ori sunt prin oras,ori am treaba,deci vara cand este foarte cald afara si vin de la munca imi va fii mult mai usor sa ajung la war.O seara buna si va respect pe toti!!! #Vampire Noob. Abia astept sa plec la mare unde-s gagicute goale. #HuskyGT

EDIT: Acum eu sunt sef de pagina <3

Edited by HuskyGT

Chiar daca suntem pasnici momentan nu inseamna ca suntem si slabi.. eu unu consider ca in ELC suntem numa playeri buni, level mare si experienta pe masura, multi chiar daca se duc in TTB sau in orice alt gang in 2 saptamanii maxim baga demisia, aici daca aplica cineva macar aplica din dorinta de a intra in gang.. Acum este normal sa fie putini playeri, in primul rand multi au corijente si multe alte probleme pe la scoala, mai sunt vreo 3 saptamanii in care trebuie sa se puna serios ,,cu burta pe carte", multi au laptopurile/pc confiscate din cauza notelor, in vacanta sunt sigur ca vor mai aplica, o sa fie iar o problema prin august cand vor mai pleaca astia pe la mare etc.. dupa din noiembrie si toata perioada de iarna vom avea multi membri :D, toti vor sta in casa la caldura frumusel seara la un war...

Edited by Madutzu99 ADM

In primul rand, pentru a atrage alti jucatori trebuie ca @, sa-si schimbe stiulul. El spune ca nu vrea sa cheme pe nimeni in mafie, "ca nu se roaga de nimeni". Nu o lua in nume de rau, dar cine ar intra intr-o mafie cu 0 turf? Si sa vrea cu adevarat sa ajute mafie nefiind chemat de nimeni? Tu te-ai duce?

Vampire,daca stam sa ne rugam de Playeri nu rezolvam nimic.Trebuie sa intre din propria dorinta!! #Z3k0 nab,eu sunt ZEU!!! #Sall #Pa

EDIT: Sef de pagina.

Mrrrrrr.@, ,daca ma hranesti bine,poate trag bine la war si ii fac pe adversari sa turbeze de la muscaturile mele. :> <):) Pana atunci te tachinez pe tine Nab3k0 si nu uita!!!! "HuskyGT sef de pagina."

Incercati sa veniti in seara asta la war. M-ati inebuni pana acum ca vreti war!

P.S.: Cineva sa-i cumpere mancare lui Husky.

Edited by Bulaie Legend

ATENTIE! Nu am luat ban pentru cod, iau unban azi a fost o greseala, Bulaie daca nu crezi PM sa iti arat dovezi tot.

Calmeaza-te. O sa vorbesc cu Vinnie despre asta. Daca nu primeste unban in 3 zile de la primirea banului primeste /uninvite cu 60fp.

Edited by Bulaie Legend