Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bajeti, imi pare rau ca am stat atat de putin, dar daca cotet nu ma suporta, raman banat, CHIAR daca nu am nicio vina, iar ultimul IP comun cu [CBN]CRisti a fost acum 6 zile, adica pe 15 iulie 2015.

De asemenea, sunt dezamagit de mine ca nu am am luat orasul cu El Loco, cat am vrut eu sa fiu de cuminte si sa nu mai creez nicio problema adminilor, tot am ajuns sa fiu banat. Mai nou, pe b-zone, nu aveti niciun drept de joc ci e un privilegiu.

Administratorul i-a alungat pe toti astia vechi, precum [f4l]oto, tratecyy, fearless etc etc. Sa joace cei de 10 - 11 ani cu care se poate intelege si el.

Aici se incheie cariera mea. Succes tuturor, cristi95, scuze frate ca am luat ban si te-am incurcat, dar stii si tu ca am luat degeaba.

Daca vreti sa mai vorbim, dati un PM si va zic acolo cum am luat ban.

:))))))))))))))))) Ce-a facut ma unit a luat ban pt coduri :))))) si va mirati dece joaca [CBN]Cristi cu coduri cand chiar liderul vostru foloseste asa ceva :)))) Ati ajuns de tot rasul.....

Edited by uS Al Capone

Salut magnatilor, am observat ca azi avem 3/3, vreau prezenta maxima sa le aratam ca putem castiga si fara lider.

Eh. Se pare ca nu am avut noroc azi. Nu au ascultat "oile" de noi. Faceți ce vrei și nu ascultati? Nu or să mai stea lucrurile așa, va promit.

Imi cer scuze ca azi nu am putut intra dar am avut multa treaba si deaba la 18:00 am ajuns acasa. Maine am sa va rog sa fiti cu vro 30 min mai devreme in HQ pentru ca se va alege noul lider si nu vreau sa va plangeti dupa ca nu sunteti multumiti de alegerea staff`ului.

Salut.Eu sunt noul vostru coleg si noul vostru Sublider.Sper sa ne intelegem foarte bine si sa facem SF-ul portocaliu.Am niste ganduri marete cu voi si pentru asta trebuie sa fiti activi si sa ascultati de rank4+ la waruri pentru a lua turfuri.La o sedinta o sa va spun mai mult.O sa vb cu kenzy cand v-a fi aceasta.S@L

Salut.Eu sunt noul vostru coleg si noul vostru Sublider.Sper sa ne intelegem foarte bine si sa facem SF-ul portocaliu.Am niste ganduri marete cu voi si pentru asta trebuie sa fiti activi si sa ascultati de rank4+ la waruri pentru a lua turfuri.La o sedinta o sa va spun mai mult.O sa vb cu kenzy cand v-a fi aceasta.S@L

Noul dar si vechiul :));) Luam SF din nou no?Speram sa ne adunam cat mai repede in factiune si sa facem lucruri mari ;)

WELCOME NAB

Veneno cum sa nu luam noi SF-u ma?Dati multe ad-uri ca recrutam.Pana luni vreau 41/41 in factiune si la waruri macar 30 ON ca sa nu vreti cu vorba buna o sa incepem cu FW-urile.Ce e cu atatea posturi..Nu mai abuzati atat si nu mai faceti DM etc..Hai salut!