Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baieti am descarcat 3 GTA pana acm si unu nu e bun :))))..Asta inseamna sa fii mafeot,ma si am un chef de wars..Acm am pus unu sa descarce si e 50%,il las deschis cand ma duc si la sc de la 14-20 si sper ca pana la 20.30 sa fie gata tot samp-u si sa intru sa dau magie..Hai ca ma pregatesc sa plec la SC..Bafta

Da dami-l dar cum?Ma care stie ce are de nu pot sa il instalez?Cand dau sa instalez adica dupa ce montez imaginea,aparea aia..Install GTA San andreas,install directX 9.0 etc..cand dau pe install GTA ... nu apare nimic in continuare...Dc oare?

Suntem 31 in factiune, asa ca linistit putem sa fim 27-29 la war. O sa discut cu crank sa nu accepte invoiri. Nu putem sa pierdem turfuri. Trebuie sa castigam warurile din saptamana asta sa le scada moralul adversarilor, asa unii se vor enerva, demisii bla bla :). Maine de la 19:45 ar fii bine sa ne strangem in HQ. PREZENTA MAXIMA. DATI AD CA RECRUTAM...

Edited by AIM KenZy

Suntem 31 in factiune, asa ca linistit putem sa fim 27-29 la war. O sa discut cu crank sa nu accepte invoiri. Nu putem sa pierdem turfuri. Trebuie sa castigam warurile din saptamana asta sa le scada moralul adversarilor, asa unii se vor enerva, demisii bla bla :). Maine de la 19:45 ar fii bine sa ne strangem in HQ. PREZENTA MAXIMA. DATI AD CA RECRUTAM...

Mafia, mafia :)))))

Sper sa luam SF iarasi.

Edited by StylerGTX