Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai noroc băieții, eu am să propun ceva în cuvintele de mai jos :

*Să se aleagă cât mai repede un lider Arms Dealer.

*La war să fie un om pe lângă lider și sublider, să ajute și el la war, adică să se ducă și să vadă care nu ascultă sau care face pe „rambo”.

*Să se aleagă lideri Mechanic și Asasini.

*Să se sancționeze mai drastic, cine nu e la war FW și alte cele.

*Mereu înainte de war să se facă poză la materiale(Arms Dealeri) și după terminarea warului pentru a vedea câte materiale se vor da de la un ARMS.

*Cine nu da armă când a zis cineva „ M4 - Id: 69 ” va primi direct Faction Warn.

*Să fie un om să tina evidenta la war, adică să se facă topic cu „Evidență War”,și acolo să se posteze : Ora 16 - Membrii prezenți : x,y,z .. etc., oricum dacă o să vrea eXtesY o să fac eu un model de asa ceva.

*Cine e de acord cu mine să lase un QUOTE sau măcar un simplu plus :D.

Neata baieti!

Hai noroc băieții, eu am să propun ceva în cuvintele de mai jos :

*Să se aleagă cât mai repede un lider Arms Dealer.

*La war să fie un om pe lângă lider și sublider, să ajute și el la war, adică să se ducă și să vadă care nu ascultă sau care face pe „rambo”.

*Să se aleagă lideri Mechanic și Asasini.

*Să se sancționeze mai drastic, cine nu e la war FW și alte cele.

*Mereu înainte de war să se facă poză la materiale(Arms Dealeri) și după terminarea warului pentru a vedea câte materiale se vor da de la un ARMS.

*Cine nu da armă când a zis cineva „ M4 - Id: 69 ” va primi direct Faction Warn.

*Să fie un om să tina evidenta la war, adică să se facă topic cu „Evidență War”,și acolo să se posteze : Ora 16 - Membrii prezenți : x,y,z .. etc., oricum dacă o să vrea eXtesY o să fac eu un model de asa ceva.

*Cine e de acord cu mine să lase un QUOTE sau măcar un simplu plus :D.

Eu sunt de acord cu propunerile lui pitiku, extesy trebuie sa fi mai dur!