Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

https://www.facebook.com/suntgenial123/videos/890868634364506/ genial :))) Aia mai sus ce ati comentat de scoruri, taceti ca nici voi nu sunteti mai buni, cu + 3/4 ala a vostru sau fara tot aia e. Cand o sa faceti +10 sau mai bine war de war atunci aveti dreptul de a comenta de aia ce fac minus, pana atunci gura mica.

Edited by Expres din PLANTE

Salut playhard. Bine fac, tu? Nu stau sa filmez cand dau atack. Va dau atack si bafta. Ma ajutati si pe mine sa-mi bag cateva moduri.. Mi-am dezinstalat GTA si nu mai stiu sa bag moduri : arme/tinta/skin/cskin etc.

elc2.png

Astazi 25.01.2016 ora 20:20 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

WARURI :

1.Cartel SF -Attack- 69 Pier Mobs (20:30-21:00)

La acest war:

*Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 20:20.*

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

Cine nu vine va suporta consecintele ca la carte.

Salut,maine vreau macar 30 ON pentru a castiga waru de pe HQ fara nicio problema,cine lipseste=FW sa fie clar...yo am iesit,ma duc sa ma uit la meci,Betis-Real...ne vedem maine,bafta si nu uitati ca MAINE LA 20:20 TOTI IN HQ PENTRU WARS!

@, Neata Prodan, neata baieti. In primul rand vreau sa zic ca n-am apucat sa dau atack, in al doilea rand azi vreau sa luam HQ, deci nu accepti 1000 de invoiri, accepti 1-2 in caz de urgenta. Care ma ajuta si pe mine sa bag cskin dau cash pe joc.

Neata,ce faceti?Azi avem doar un singur war care trebuie sa-l castigam fara probleme si pentru asta vreau 30+ ON,care lipseste va fi sanctionat asa ca faceti bine si veniti 30min la 1 singur war,n-am ce sa va mai zic,ne vedem diseara la war,bafta la scoala!

Salut si felicitari pentru waru de pe HQ,maine activitate mai mare daca se poate si ii batem fara niciun stres pe ''activati'' astia din 69,no?Hai bafta,rank4+ la 22:20 sa va pregatiti de attack,x2 sper sa prindem,pwpici!

Fratilor, felicitari pentru warurile din seara asta si incercati sa prindeti attack pentru maine, arch preferabil.

Am sa mai ajut pana fac 14 zile, iar apoi ma voi retrage din mafii pentru o perioada nedeterminata de timp. De ce? Am auzit multe lucruri cum ca sunt enorm si extraordinar de codat, toti ma vor banat, sunt vorbit pe la spate, etc. Nu stiu ce intelegeti voi codat cand nu dati fvr si va bagati in grajd(aviz 69), ei bine, cu un fcr de al vostru si cu voi in grajd am reusit sa bat 12 d-avostrii, erau 13 daca hollow nu avea desync. Tot codul asta pe care voi sustineti ca-l am consta in atentie, nimic mai mult, nici macar inteligenta nu-ti trebuie sa faci +10-15 la un war. Va doresc multa sanatate si jucati un joc pentru distractie ca altfel il jucati degeaba. Succes1