Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@BlasTKIA, Tu solistice,inez si zorky tineati mafia aia in picioare uite dupa ce v-ati retras voi ce sa intamplat si mai erau cativa de ai tai din kia on http://imgur.com/WbpyvAL

Unde este scris ca daca 2 sau 3 membri KIA sunt online, mafia din care fac parte trebuie sa castige automat? Nu invoc acum scuza ca eram de 2 ori mai puțini ca voi, dar si cu ăia online nu puteai sa faci mare lucru. Degeaba ma agitam eu sau Stradivarius sau Simply daca 80% din mafie nu rezista mai mult de 30 de secunde pe turf.

Edited by v8 Naga KIA

@LaurBaiatulBun Ai facut si tu odata o gluma si altceva nu mai stii.

Aaa ca mi-am adus aminte, care il ameninti pe Leviathan ca intri peste el in casa si cand mi-a aratat Facebook-ul tau am lesinat de ras =)), mai folosesti si pozele lui Exit.

Te rog eu, vezi-ti de treaba ta. :))

Tu esti ceva in genul acestui prunc:

Edited by D r a k e

, Frate, cand am fost toti din KIA in Avispa era foarte greu de batut aceasta mafie, ma refer chiar la inceput cand nu era nimeni banat, intre timp mai multi au fost banati cu toate astea tot a fost greu, insa s-a ajuns prea de tot, pana si eu am fost banat pentru niste dovezi de cacat..

Ce sa zic, va urez succes cu Sf si tineti-o tot asa, bafta.

E m y Legend fa cerere de unban si ce sa zic, asteptam. Tu chiar erai ultimul la care ma gandeam sa fie banat pentru aimbot, sincer :))

Bravo ba nenorocitilor pentru waruri. Acum sa dati attack !

#G.unit - somba pola-n ..bestu care mi l.ai furat.

Ce ai facut ochelaristuleeeeeeeee, fiu de preot, mafeot, ai luat ban ? Vaiii ce bine imi pare, sper sa iti ramana ochelaristule pentru cata smecherie arati tu in fbi, bine ti-a facut, Doamne ajuta! Pentru banul asta dau de baut, nici nu imi pasa de report. Amin !

@@tuddypwnz, dai de baut zici a? Ok, o sticla Chivas Regal te rog, si vezi sa nu fii sanctionat aiurea, meh problema ta.

@, va doare mana daca jucati curat si voi?

@@Skipper, hai ca te las sa-ti faci treaba cu postarea warurilor pe forum, macar nu mai consum timp aiurea =))

@@Alexless, firai al dracu tu iubesti pe toata lumea numai pe mine nu :'( =)))

@, traiesti tu daca zici ce cont ai in elc :*

@, ie ie o sa fim mai multi pwp la tine 4/4 wars azi

Bai portocalelor scoate avispa de pe harta mai ramane gsb si luam oras in vreo 2 sapt, va pwp si iubesk

Macar nu ne mai iei drogurile.

Poate prindeți si pe gsb din greseala, nu ar fii rău.

Edit: unit mâine îți arat ss cu best salpa

Edited by Alexless

yubyta Ce faci fa graso, intri sa ne faci posturi? Tot asa proasta ai ramas. *Nu o sa stai mult timp in RDT, nici tu, nici fraieru ala din TTB.

Salut baietii, diseara iar 4/4 si cam asta a fost saptamana :))